Реклама

👀 «Проблема трьох тіл» став найпопулярнішим серіалом Netflix за останній час

Čytaty latynkoju
👀 «Проблема трьох тіл» став найпопулярнішим серіалом Netflix за останній час
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 👀 «Проблема трьох тіл» став найпопулярнішим серіалом Netflix за останній час
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Netflix поділився топом серіалів за останній тиждень. Так, з моменту виходу серіал «Проблема трьох тіл» подивилося понад 25 млн глядачів.

Серіал вийшов 21 березня й за перший неповний тиждень зібрав 11 млн переглядів, а за другий, який тривав з 25 по 31 березня — ще 15,6 млн переглядів.

Таким чином серіал, створений творцями «Гри престолів», наразі є найпопулярнішим англомовним шоу на Netflix.

Друге місце посідає «Заповіт: Історія Мойсея» — трисерійний біблійний серіал, який за перші п’ять днів на Netflix набрав 13,5 мільйонів переглядів.

«Джентльмени» залишаються у топі — серіал увесь березень був на першому місці за переглядами й лише з 25 по 31 березня посів третє місце — з 7,8 мільйона переглядів за цей період.

Як виглядає топ-10 англомовних серіалів на Netflix — можна подивитися нижче:

Нагадаємо, науково-фантастичну драму «Проблема трьох тіл» створюють Девід Беніофф і Ді Бі Вайсс («Гра престолів»), а також Александр Ву («Терор»: сезон 2, «Справжня кров»). Серіал оснований на міжнародному бестселері — трилогії Лю Цисіня «Пам’ять про минуле Землі»

Рокове рішення молодої жінки в Китаї 1960-х років відлунюється крізь час і простір, дійшовши в результаті до групи видатних науковців у наші дні. Коли закони природи розходяться в них на очах, п’ять колишніх колег об’єднують зусилля перед обличчям найбільшої загрози в історії людства.

Синопсис серіалу

Раніше ми детальніше розповідали про серіал «Проблема трьох тіл».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...