Реклама

🍿 Що подивитися у червні? Прем’єри, які варті уваги

Čytaty latynkoju
🍿 Що подивитися у червні? Прем’єри, які варті уваги
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🍿 Що подивитися у червні? Прем’єри, які варті уваги
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Розпочинається літній кіносезон і загалом перший місяць найтеплішої пори року можна назвати радше серіальним, адже головні прем’єри червня будуть не у кінотеатрах, що загалом стало наслідком страйку сценаристів та акторів у Голлівуді минулого року.

Якщо ви все ж захочете відвідати кінотеатр, то на вас очікуватиме дует Тома Гарді й Остіна Батлера, чи Вілл Сміт з Мартіном Лоуренсом, які знову беруться за свої поліцейські справи. Однак найочікуванішим кінорелізом, мабуть, буде сиквел «Думок навиворіт».

Водночас червень потішить серіаломанів, адже запропонує широкий вибір продовжень популярних шоу, а також й нових подорожей до далекої-далекої галактики.

Якщо вам цікаво, що нового можна буде подивитися у червні, то ви звернулися за правильною адресою, адже ми вирішили зібрати для вас найцікавіші прем’єри місяця.

Фільми

Погані хлопці: Все або нічого — 5 червня

Кіноліто нам пропонують розпочати з уже четвертої частини «Поганих хлопців» — франшизи, яка принесла славу Майклу Бею. Водночас це уже друга стрічка у цій серії до якої оригінальний режисер не має великого відношення.

У новій стрічці ми знову побачимо дует Вілла Сміта та Мартіна Лоуренса, які повторять свої ролі з попередніх стрічок.

Цього разу парі копів, Майку та Майлзу, доведеться дізнатися, чи дійсно їхній бос увесь час працював на наркокартелі. Однак у процесі розслідування вони самі стануть підозрюваними і їм доведеться працювати поза законом для завершення своєї справи.

Думками навиворіт 2 — 13 червня

Також традиційно у червні нас новим мультфільмом потішать у Pixar, яка підготувала сиквел свого успішного мультфільму «Думками навиворіт».

Нагадаємо, що перший мультфільм розповідав про 11-річну дівчинку Райлі та її п’ять емоцій: Радість, Сум, Відраза, Страх і Гнів. Однак цього разу вона уже подорослішала і конторі емоцій у її голові доведеться звільнити трішечки місця для нових… емоцій.

Ультрамен: Сходження — 14 червня

Netflix у червні спробує потішити нас своїми новим мультфільмом на основі японської фантастичної франшизи «Ультрамен».

Згідно з синопсисом на нас очікує стрічка про наступне:

Зірковий спортсмен неохоче повертається додому, щоб продовжити справу свого батька Ультрамена, захистити Токіо від гігантських монстрів і стати легендарним героєм.

Додамо, що мультфільм дійсно відбиває японські класичні уявлення про фантастику, адже головному герою доведеться взятися за виховання маленької кайдзю (найвідоміший з них це Ґодзілла) з великою матір’ю якої він розправився напередодні.

«Байкери» — 20 червня

Нарешті у червні відбудеться й реліз стрічки, яка мала вийти ще у грудні минулого рокі. Однак тоді усі плани дещо сплутав страйк сценаристів та акторів у Голлівуді через який прем’єра «Байкерів» посунулася до наступного літа.

Стрічка розповідає нам про розвиток мотоклубу у 1960-х рр. і творці фільму черпали своє натхнення з книжки чорно-білих фотографій Денні Лайона 1968 року. Головні ролі виконують Остін Батлер та Том Гарді, а події фільму розповідатимуть про вигадану банду байкерів в Чикаго 1965 року під назвою «Вандали».

Серіали

Star Wars: The Acolyte — 4 червня

Серіальний червень розпочнеться з нового шоу у всесвіті «Зоряних війн», яке вийде на Disney+.

Особливістю нового серіалу у далекій-далекій галактиці буде те, що нам нарешті продемоснтрують новий період в історії «Зоряних війн». На нас очікує подорож до часів Високої Республіки за 100 років до подій першого епізоду кіносаги про Скайвокерів.

У серіалі нам продемонструють як епоха розквіту джедаїв поступово дала місце відродженню ситхів.

«Хлопаки», 4-й сезон — 13 червня

Також фанати «Хлопаків» на початку літа отримають довгоочікуване продовження свого улюбленого серіалу від Amazon. Уже 13 червня ми зможемо дізнатися продовження історії Бутчера, Г’ю та супергероїв, які є не тими ким видаються, на перший погляд.

У четвертому сезоні світ стоїть на межі. Вікторія Нойман ближче, ніж будь-коли, до Овального кабінету і під м'язистим пальцем Хоумлендера, який зміцнює свою владу. Бутчер, якому залишилося жити лічені місяці, втратив сина Бекки та роботу лідера «Хлопаків». Решта членів команди ситі по горло його брехнею. Коли ставки вищі, ніж будь-коли, вони повинні знайти спосіб працювати разом і врятувати світ, поки не стало надто пізно.

«Бріджертони» 3 сезон, частина 2 — 13 червня

Netflix теж не відставатиме від своїх колег та запропонує нам другу частину третього сезону  свого романтично історичного серіалу «Бріджертони».

Нагадаємо, що події у «Бріджертонах» розгортаються у Британії на тлі епохи Регентства та засновані на романах-бестселерах Джулії Квінн (псевдонім Джулі Поттінгер) та розповідають історію сімох братів і сестер Дафни, які шукають кохання та щастя у високому лондонському суспільстві.

«Дім дракона», 2-й сезон — 16 червня

Нарешті у червні фанати «Гри престолів» зможуть дізнатися продовження історії Таргарієнів у другому сезоні серіалу «Дім дракона».

Новий сезон стане продовженням екранізації книжки «Вогонь і кров» Джорджа Мартіна і у ньому творці обіцяють нам доволі багато інтриг, які закладуть основу уже для епічного розвитку у третьому сезоні, до якого готуються шоуранери.

«Ведмідь», 3-й сезон — 27 червня

У FX зуміли доволі швидко приготувати новий сезон свого успішного кулінарного серіалу «Ведмідь», який стане гарним завершенням серіального червня, адже 27 червня на нас очікує прем’єра одразу усього сезону.

Нагадаємо, що «Ведмідь» — це комедійно-драматичний серіал, за сюжетом якого молодий шеф-кухар з Чикаго повертається до свого рідного міста, аби врятувати сімейний заклад свого брата, який скоїв самогубство. У серіалі детально показують особливості роботи на кухні і у третьому сезоні нам обіцяють знову показати більше речей пов’язаних з цим процесом.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...