Реклама

🐲 2-й сезон «Дому дракона» отримав новий трейлер, а шоуранери уже готуються до продовження

Čytaty latynkoju
🐲 2-й сезон «Дому дракона» отримав новий трейлер, а шоуранери уже готуються до продовження
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🐲 2-й сезон «Дому дракона» отримав новий трейлер, а шоуранери уже готуються до продовження
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Другий сезон «Дому дракона» отримав новий та доволі довгий і розлогий трейлер, який демонструє на що варто очікувати глядачам уже 16 червня, коли відбудеться прем’єра шоу на Max.

Новий сезон стане продовженням екранізації книжки «Вогонь і кров» Джорджа Мартіна і у ньому творці обіцяють нам доволі багато інтриг, які можуть набути епічного розвитку уже в третьому сезоні. За словами шоуранера Раяна Кондала на нас очікує до певної міри шпигунський трилер:

Другий сезон це марш на війну. Це справді холодна війна, тому що кожна сторона намагається беззаперечно завоювати трон для себе, не вдаючись до тотальної драконячої війни. Ми робимо це за допомогою змов, підступів, вбивств, шпигунських ігор і всього того, що можна побачити в класичному трилері про Джеймса Бонда про холодну війну.

Також Кондал додає, що сподівається, що уже в роботі над третім сезоном шоу у його команди не буде жодних проблем, як це сталося з другим сезоном.

Нагадаємо, що уже коли зйомки минулого року підходили до свого завершення розпочався страйк сценаристів та акторів у Голівуді, що поставило усю індустрію на паузу. Тоді команді «Дому дракона» довелося підлаштовуватися під умови страйки аби сценаристи могли залишитися на знімальному майданчику та допомогти завершити зйомки.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...