Реклама

🐻 З-ій сезон «Ведмедя» отримав повноцінний трейлер — дивіться

Čytaty latynkoju
🐻 З-ій сезон «Ведмедя» отримав повноцінний трейлер — дивіться
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🐻 З-ій сезон «Ведмедя» отримав повноцінний трейлер — дивіться
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Після кількох тизерів телеканал FX нарешті поділився з нами повноцінним трейлером третього сезону свого одного з найуспішніших серіалів «Ведмідь».

Нагадаємо, що уже 27 червня ми зможемо повернутися до кухні на чолі з Джеремі Алленом Вайтом та його командою і напередодні цього ми можемо побачити на що варто очікувати від продовження шоу.

У трейлері під пісню Mixed Emotions від The Rolling Stones ми можемо побачити, що новий сезон буде дійсно переповнений «змішаних почуттів», адже наш головний герой одночасно з бажанням досягнути висот у ресторанному бізнесі мусить справлятися й зі своїми особистими проблемами, які накопичуються.

Відзначимо, що 27 червня для перегляду будуть доступні одразу усі епізоди третього сезону.

Також додамо, що раніше були повідомлення, що FX одночасно з третім сезоном знімає четвертий. Однак коли очікувати на четвертий сезон та чи взагалі він буде ми дізнаємося лише згодом.

Нагадаємо, що «Ведмідь» — це комедійно-драматичний серіал, за сюжетом якого молодий шеф-кухар з Чикаго повертається до свого рідного міста, аби врятувати сімейний заклад свого брата, який скоїв самогубство. У серіалі детально показують особливості роботи на кухні.

Саме шоу стало величезним хітом для FX — окрім значної аудиторії в обох сезонах, серіал отримав 10 перемог на церемоніях «Еммі» минулого місяця.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...