Реклама

🎬 Акторки Гіларі Свенк та Алісса Мілано стали амбасадорами United 24

Čytaty latynkoju
🎬 Акторки Гіларі Свенк та Алісса Мілано стали амбасадорами United 24
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎬 Акторки Гіларі Свенк та Алісса Мілано стали амбасадорами United 24
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

В United 24 повідомили, що ще дві голлівудські зірки стали амбасадорами фандрейзингової платформи — Гіларі Свенк та Алісса Мілано.

Так, Гіларі Свенк, яка є дворазовою володаркою премії «Оскар» за фільми «Хлопці не плачуть» та «Крихітка на мільйон доларів», зосередить свої зусилля на підтримці напряму «Медична допомога».

Понад два роки Україна страждає від жорсткого, грубого та несправедливого російського вторгнення. Мир і безпека для народу України є обов'язковими, і ми маємо допомогти їм досягти цього.

Гіларі Свенк

Акторка Алісса Мілано, що відома за роллю Фібі у серіалі «Зачаровані» (відомий також, як «Усі жінки — відьми»), також висловила підтримку українцям та засудила Росію за військове вторгнення до нашої країни. Як амбасадорка, вона підтримуватиме напрям «Освіта та наука».

Варто зазначити, що ініціативу United 24 створили у травні 2022 року. З того часу амбасадорами платформи вже стала низка відомих осіб — актори, режисери, підприємці, музиканти, вчені, спортсмени тощо. Зокрема, серед них є -гурт Imagine Dragons, актори Лів Шрайбер та Марк Гемілл та інші.

Раніше ми також розповідали, чому акторки культового серіалу «Зачаровані» сваряться між собою.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...