Реклама

🎬 Чому акторки культового серіалу «Зачаровані» сваряться між собою

Čytaty latynkoju
IMDb
🎬 Чому акторки культового серіалу «Зачаровані» сваряться між собою
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎬 Чому акторки культового серіалу «Зачаровані» сваряться між собою
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Через майже 20 років з моменту закінчення серіалу «Зачаровані», акторки, які виконували головні ролі, діляться неприємними подробицями про роботу над шоу.

Нагадаємо, серіал «Зачаровані» (оригінальна назва Charmed, в Україні також відомий як «Усі жінки — відьми») виходив на американському каналі The WB з 1998 по 2006 рік. Серіал розповідав про трьох сестер-відьом, які захищали світ від злих фантастичних істот.

В Україні серіал мав велику популярність — настільки, що акторки приїздили в Україну на кінофестивалі, а також підтримали нашу країну 24 лютого 2022 року.

Проте останні місяці в мережі з’являються неприємні деталі щодо співпраці трьох акторок, які виконували в серіалі головні ролі — Шеннен Догерті (Прю), Голлі Марі Комбс (Пайпер) і Алісси Мілано (Фібі).

Шеннен Догерті та її подкаст

Все почалося з того, що у грудні 2023 року Шеннен Догерті в епізоді власного подкасту Let’s Be Clear розповіла, що її звільнили з проєкту на прохання Алісси Мілано.

Попереджаємо: далі в тексті є критичні спойлери

У 3 сезоні серіалу автори вбивають героїню Прю та виводять Догерті з проєкту. Ходили чутки, ніби Шеннен побилася з Аліссою прямо на знімальному майданчику, проте тоді команда Догерті повідомляли ЗМІ, що покинути проєкт — це її особисте рішення.

Тепер, як розповіла Догерті, це рішення прийняли продюсери через прохання Мілано. Через те, що Шеннен була більш популярна у ЗМІ та фактично була «обличчям серіалу», Мілано розізлилася та поставила продюсер ультиматум — або з проєкту йде Догерті, або йде сама Мілано. В разі звільнення Алісса пригрозила авторам серіалу судовим позовом за «токсичну робочу атмосферу».

Продюсери обрали Шеннен та дозволили їй особисто зрежисирувати серію, в який помирає її персонаж. Разом з тим, команда звільненої акторки порекомендувала Догерті зазначити, що піти з проєкту було її рішенням. Незадовго до того Догерті звільнили з серіалу «Район Беверлі-Гіллз» й друге звільнення поспіль, на думку піарників акторки, було б фатальним для її кар’єри.

Мої представники дивилися на мене і казали: «Ні, ні, ні, твоя кар’єра не переживе ще одного звільнення, тому ми просто скажемо, що ти вирішила піти». Пам’ятаю, я почала сміятися, кажучи: «Хто повірить, що я настільки божевільна, щоб покинути хітове шоу?».

Шеннен Догерті

З того часу акторку замінили на Роуз Макгоуен, яка залишалася в шоу до завершення 8 сезону.

Позиція Алісси Мілано щодо конфлікту

Наразі в США проходить захід MegaCon, що присвячений попкультурним творам. В рамках події є різні пресконференції та зустрічі шанувальників з авторами улюблених творів. Цього року на MegaCon були присутні як Шеннен Догерті, так й Алісса Мілано — проте виступали вони окремо.

Під час MegaCon Мілано запитали про конфлікт з Догерті — й та звинуватила Шеннен у брехні в її подкасті.

Мені дуже сумно, що шоу, яке так багато значило для багатьох людей, було заплямоване токсичністю, що все ще існує. І мені сумно, що люди не можуть переступити через це. І мені сумно, що ми всі не можемо просто відсвяткувати успіх шоу, яке так багато значило для всіх нас.

Алісса Мілано

Згодом, після виступу на конференції, Мілано опублікувала в Instagram пост, де написала, що «не мала влади змусити когось звільнити» Догерті.

Це було так давно, що будь-який переказ цих історій будь-ким є просто ревізіоністською історією.

Алісса Мілано

Своєю чергою у Шеннен Догерті попросили прокоментувати свіжу позицію Алісси Мілано.

Ми намагалися не бути злими в подкасті. Ми просто говорили правду, тому що правда насправді має значення. Але ми хотіли спробувати вберегти вас, шанувальників, від розбитих сердець, наскільки це можливо.

Шеннен Догерті

Догерті, яка наразі лікується від раку молочної залози 4 стадії, ледве стримала сльози на сцені та зазначила, що для неї важливо «проговорити правду на противагу розповіді, яку інші виклали за мене».

Догерті додала, що «ніякої ревізіоністської історії не відбувається» й вона продовжить наполягати на правді.

Також варто зазначити, що третя головна акторка шоу — Голлі Марі Комбс — повністю підтримує позицію Шеннен Догерті, а також брала участь у записі подкасту та виступу на MegaCon. Додамо, що Роуз Макгоуен, попри те, що отримала роботу завдяки звільненню Догерті, теж підтримує позицію Шеннен.

Наразі остаточно невідомо, хто каже правду щодо конфлікту — й розсудити усіх могли б коментарі студії, що створила серіал. Наразі ЗМІ звернулися за коментарями до телеканалу Warner Bros, проте на момент написання матеріалу їх ще не надали.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...