Реклама

🎥 Шон Бін зіграє в новому кримінальному серіалі від BBC та творців «Корони»

Čytaty latynkoju
🎥 Шон Бін зіграє в новому кримінальному серіалі від BBC та творців «Корони»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎥 Шон Бін зіграє в новому кримінальному серіалі від BBC та творців «Корони»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

В Британії незабаром розпочнуться зйомки нового серіалу BBC під робочою назвою This City is Ours. Актор Шон Бін зіграє в шоу головну роль.

Серіал створює Стівен Бутчард та компанія Left Bank, яка відповідала за серіал «Корона». Шон Бін зіграє Ронні Фелана, який вперше закохується й розмірковує про те, що «буде далі з його життям та його бандою».

Варто зазначити, що Бутчард та Бін вже працювали разом над серіалом Shardlake, який вийшов раніше на Disney+.

Також раніше керівник Left Bank Енді Гарріс розповідав, що серіал This City is Ours обійдеться компанії у $3,8 млн за епізод, а фінансує створення шоу Sony Pictures Television — BBC займатиметься дистриб’юцією у Британії, а Sony на всесвітньому ринку.

Наразі невідомо, коли саме відбудеться прем’єра серіалу.

Шон Бін — актор, що відомий своїми ролями Боромира в кінотрилогії «Володар Перснів», Одіссея у «Трої», а також ролі Еддарда Старка у «Грі Престолів». Варто зазначити, що актор останнім часом грає у багатьох серіалах, а також отримав дві премії BAFTA.

Раніше ми розповідали, що BBC отримав майже 900 скарг на документальний фільм, який розповідає про короля Карла III у перший рік його перебування на троні.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...