Реклама

👀 BBC знову отримує скарги — цього разу через документалку про короля Чарльза

Čytaty latynkoju
👀 BBC знову отримує скарги — цього разу через документалку про короля Чарльза
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 👀 BBC знову отримує скарги — цього разу через документалку про короля Чарльза
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Телеканал BBC отримав майже 900 скарг на документальний фільм, який розповідає про короля Карла III у перший рік його перебування на троні.

Фільм «Карл III: Рік коронації» став предметом 897 скарг від людей, які вважали, що він демонструє «упередженість на користь монархії». Стрічка вийшла 26 грудня — до неї увійшли залаштункові кадри з королем, зокрема, і його жарти під час репетицій до коронації.

У своїй заяві BBC захистив фільм та заявив, що телеканал «зберіг редакційний контроль над документальним фільмом».

Це одноразовий документальний фільм-спостереження, який охоплює історичний період, коли король взяв на себе нові обов'язки й готувався до першої за 70 років коронації в цій країні. Фільм має унікальний доступ і фіксує особисті моменти, коли Король адаптується до своєї нової ролі.

BBC

Також телеканал зазначив, що «прагне відображати широкий спектр точок зору у новинах та висвітленні поточних подій монархії».

Варто зазначити, що телеканал нерідко отримує скарги від глядачів, які вважають, що висвітлення королівських подій не є неупередженим. У 2021 році корпорація отримала рекордну кількість скарг — 109 741 — на висвітлення смерті принца Філіпа.

Також BBC отримує скарги й на інші проєкти. Раніше ми розповідали, що BBC відповів шанувальникам, які скаржаться на трансгендерного персонажа «Доктора Хто».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...