Реклама

🎬 Стів Керелл розповів, що не з’явиться в новому «Офісі»

Čytaty latynkoju
🎬 Стів Керелл розповів, що не з’явиться в новому «Офісі»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎬 Стів Керелл розповів, що не з’явиться в новому «Офісі»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Актор Стів Керелл поділився своїми думками щодо нещодавно анонсованого перезапуску «Офісу».

Як розповів актор в коментарі для THR, він «точно буде дивитися новий серіал, але не буде у ньому з’являтися».

Це просто інший проєкт, і для мого персонажа немає жодних причин з'являтися в чомусь подібному. Але я в захваті від цього. Мені подобається ідея — дія відбувається в газетній компанії, що збанкрутіла. Я також працював з Домналлом Глісоном, який виконує одну з головних ролей — і він чудовий актор і дуже приємний хлопець, тож я думаю, що це буде чудово.

Стів Керелл

За анонсом, новий серіал представить нових персонажів, які працюватимуть у газеті, що майже збанкрутіла, десь на Середньому Заході США. За сюжетом, до них навідається та сама знімальна група, що приїздила до того самого офісу у Скрентоні — тобто, події будуть відбуватися в одному всесвіті, проте розповідатимуть про різні компанії.

Цього місяця стало відомо, що Peacock замовила новий серіал — проте дата виходу його невідома. Виробництво розпочнеться влітку, а за створення шоу відповідатимуть Ґреґ Деніелс та Майкл Коман.

Нагадаємо, що серіал «Офіс» виходив з 2005 по 2013 рік та був знятий у вигляді мок’юментарі — типу фільму чи телевізійного шоу, в якому вигадані події представляються в документальному стилі для створення пародії.

Раніше ми розповідали про все, що відомо про перезапуск «Офісу».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...