Реклама

👀 Disney повідомила коли вийдуть нові серіали Marvel

Čytaty latynkoju
👀 Disney повідомила коли вийдуть нові серіали Marvel
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 👀 Disney повідомила коли вийдуть нові серіали Marvel
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Під час презентації Disney Upfront стало відомо коли очікувати на нові серіали Marvel на Disney+.

Першим зі списку анонсованих серіалів на нас очікує спінофф «ВандиВіжена», який нарешті отримав остаточну назву «Агата увесь час» (Agatha All Along) і перші два епізоди вийдуть на Disney+ уже 18 вересня.

Сама Marvel також пожартувала з приводу кількох змін назв шоу, які скоріше були маркетинговим кроком, а як деякі фанати припускають взагалі можуть вказувати на назви епізодів.

Окрім цього також стало відомо коли фанатам «Шибайголови» від Netflix очікувати на продовження серіалу з Чарлі Кокосом уже в рамках кіновсесвіту Marvel під егідою Disney.

Відвідувачам заходу Disney Upfront показали перший трейлер серіалу «Шибайголова: Народжений наново» (Daredevil: Born Again), який має вийти у березні 2025 року. Глядачі відзначають, що шоу буде доволі жорстоким, як для проєкту в рамках кіновсесвіту Marvel і навряд розчарує фанатів оригіналу. Також відомо, що серіал отримає дев’ять епізодів.

Також серіал спінофф фільму «Чорна пантера: Ваканда назавжди» про персонажку Залізне серце має вийти у 2025 році. У цьому випадку Disney дала лише таке широке вікно для релізу шоу.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...