Реклама

🕷 Ніколас Кейдж отримав роль у серіалі про Людину-павука Нуар від Amazon

Čytaty latynkoju
🕷 Ніколас Кейдж отримав роль у серіалі про Людину-павука Нуар від Amazon
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🕷 Ніколас Кейдж отримав роль у серіалі про Людину-павука Нуар від Amazon
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У Amazon вирішили дослухатися до фанатів та оголосили про те, що у серіалі про Людину-павука Нуар головну роль виконає Ніколас Кейдж, який уже знайомий із цим персонажем.

Раніше актор уже озвучував цю версію Людини-павука для мультфільму «Людина-павук: Навколо всесвіту», а тепер як повідомляє Variety й зіграє його у повноцінному серіалі, який отримає назву «Нуар». У Amazon з цього приводу відзначили:

Розширення всесвіту Marvel з «Нуаром» — це унікальна можливість, і для нас велика честь представити цей серіал нашим глобальним клієнтам Prime Video. Надзвичайно талановитий Ніколас Кейдж це ідеальний вибір на роль нашого нового супергероя, а досвідчена продюсерська команда з Філом Лордом, Крістофером Міллером, Емі Паскаль та неймовірною командою Sony прагне розширити цю франшизу в найавтентичніший спосіб.

Своєю чергою у Sony, які належать права на Людину-павука відзначили:

Ми дуже раді, що Ніколас Кейдж зіграє головну роль у цьому серіалі! Ніхто інший не зміг би привнести такий пафос, біль та душевність до цього унікального персонажа.

Відзначимо, що шоуранерами серіалу виступають Стів Лайтфут та Орена Узіла, який виступає також сценаристом шоу.

Для самого Лайтфута це буде не перша співпраця з Marvel, адже раніше він уже був шоуранером серіалу «Каратель». Відзначимо, що його запрошення до розробки шоу про нуарну Людину-павука доволі логічне з огляду на те, що це більш жорстока версія супергероя.

Варто також сказати й про те, що «Нуар» не буде частиною кіновсесвіту Marvel, адже базується на персонажах, які перебувають у власності Sony.

Про Людину-павука Нуар

Сюжет серії коміксів про супергероя відбувається в альтернативному всесвіті, де Пітер Паркер є Людиною-павуком у 1933 році під час Великої депресії в Нью-Йорку. Однак у серіалі головний герой буде дорослішим й це буде інша людина.

У коміксах це більш жорстока версія персонажа, який використовує свої сили для боротьби з мафією, корумпованими політиками та іншими злодіями того часу.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...