Реклама

🎬 Режисер «Шаленого Макса» розповів про сварку між Шарліз Терон і Томом Гарді

Čytaty latynkoju
🎬 Режисер «Шаленого Макса» розповів про сварку між Шарліз Терон і Томом Гарді
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎬 Режисер «Шаленого Макса» розповів про сварку між Шарліз Терон і Томом Гарді
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Джордж Міллер розповів, що Шарліз Терон і Том Гарді сварилися між собою на знімальному майданчику «Шалений Макс: Дорога гніву».

В інтерв’ю The Telegraph режисер згадав, що Гарді постійно запізнювався, що призводило до сварок з Терон. За його словами, інколи головного актора доводилося вмовляти виходити з трейлера.

Тоді як Шарліз була неймовірно дисциплінованою — танцівницею за освітою, що позначалося на точності її виконання — і завжди першою з'являлася на знімальному майданчику.

Джордж Міллер

На думку Міллера, саме це призводило до суточок між акторами, проте згодом ситуація на знімальному майданчику поступово покращилася.

Тоді я побачив у їхній поведінці віддзеркалення їхніх персонажів. У фільмі їм довелося навчитися співпрацювати, щоб забезпечити взаємне виживання.

Джордж Міллер

За словами режисера, він спробував уникнути схожих конфліктів під час роботи над «Фуріоза: Шалений Макс. Сага». Тоді Міллер перед початок зйомок поспілкувався із Анею Тейлор-Джой та Крісом Гемсвортом, щоб забезпечити безперебійну роботу на майданчику.

Ви повинні бути одержимі безпекою — фізичною безпекою, оскільки зйомки тривають і настає втома, але також і психологічною безпекою. Це вже не ті дикі старі часи.

Джордж Міллер

Нагадаємо, «Фуріоза: Шалений Макс. Сага» вийде вже 22 травня. Події стрічки передуватимуть історії, яку нам показали у «Шаленому Максі: Дорога гніву» 2015 року. Головну роль у фільмі виконує Аня Тейлор-Джой, яка замінить на посту Фуріози Шарліз Терон. Також головного антагоніста Дементуса на екрані нам зобрасить Кріс Гемсворт.

Відзначимо, що це по суті спінофф основної серії про «Шаленого Макса», який розповість про походження Фуріози до її моменту зустрічі з Максом.

Раніше ми також розповідали, що у «Фуріозі» у Ані Тейлор-Джой всього 30 рядків діалогів.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...