Реклама

⚔ Після скасування Netflix продала фільм «Володарі всесвіту» Amazon

Čytaty latynkoju
⚔ Після скасування Netflix продала фільм «Володарі всесвіту» Amazon
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. ⚔ Після скасування Netflix продала фільм «Володарі всесвіту» Amazon
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Ще одна франшиза іграшок Mattel, окрім «Барбі», отримає екранізацію — Amazon повідомила дату прем’єри фільму «Володарі всесвіту».

Світова прем’єра проєкту в кінотеатрах відбудеться 5 червня 2026 року. Режисером стане Тревіс Найт, який створив мультфільм про «Кубо». За сценарій відповідає Кріс Батлер.

Наразі невідомо, хто виконає головні ролі у фільмі.

Нагадаємо, що раніше проєкт належав Netflix, але стример відмовився від екранізації «Володарів всесвіту» попри те, що встиг витратити на виробництво $30 млн. Хоча також відзначалося, що загальні витрати можуть бути вдвічі вище. Фільм перебував у виробничому пеклі з 2007 року. За цей час проєкт пройшов Warner Bros. та Sony Pictures, а також змінив незліченну кількість сценаристів та режисерів.

Згодом проєкт потрапив до Netflix — компанія планувала запустити зйомки у лютому 2023, а бюджет склав 200 мільйонів доларів. Проте минулої весни Netflix зіткнувся з приголомшливим падінням акцій та в решті решт скасував проєкт через «перевищення бюджету».

Відзначимо, що події «Володарів Всесвіту» розгортаються на планеті Етернія і в основному зосереджуються на конфлікті між супергероєм Хі-Меном та його підступним ворогом Скелетором. Раніше по цьому всесвіту виходив анімаційний серіал у 1980-х роках.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...