Реклама

♟ Емма Стоун та студія A24 знімуть фільм про шаховий скандал між Карлсеном та Німманом

Čytaty latynkoju
Unsplash
♟ Емма Стоун та студія A24 знімуть фільм про шаховий скандал між Карлсеном та Німманом
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. ♟ Емма Стоун та студія A24 знімуть фільм про шаховий скандал між Карлсеном та Німманом
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Компанія Емми Стоун, режисер Натан Філдер та студія A24 разом створюють фільм Checkmate, заснований на творі письменника Бена Мезріча.

Історія Мезріча розповідає про великий шаховий скандал між Магнусом Карлсеном та Гансом Німманом. Гросмейстер Карлсен довгий час виступав проти участі новачка Німмана у змаганнях через підозру у махінаціях та навіть двічі відмовлявся грати проти суперника.

Згодом, у 2023 році, після судових справ, Карлсен відізвав звинувачення та навіть пообіцяв при нагоді позмагатися з молодим шахістом.

Скандальна історія відома тим, що обговорення ситуації вийшло далеко за світ шахів та активно висвітлювалося в ЗМІ та різних ток-шоу.

Тепер стало відомо, що студія А24 перемогла у змаганні за право екранізації та за «семизначну» суму викупила права на твір Мезріча. За чутками, продюсерами виступить компанія Емми Стоун Fruit Tree, а режисером стане Натан Філдер.

Варто зазначити, що книжки Мезріча вже двічі екранізували. За мотивами його творів зняли фільми «Соціальна мережа» про створення Facebook та «Дурні гроші» про справу Reddit vs Wall Street, коли група трейдерів-початківців з Інтернету переграла великих інвесторів.

Наразі невідомо, коли саме вийде Checkmate.

Раніше ми розповідали, що Ніколь Кідман та Антоніо Бандерас зіграють у новому фільмі Babygirl від А24.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...