Реклама

🍿 Що подивитися у травні? Прем’єри, які варті уваги

Čytaty latynkoju
🍿 Що подивитися у травні? Прем’єри, які варті уваги
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🍿 Що подивитися у травні? Прем’єри, які варті уваги
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

До літа залишився лише місяць, і кіноіндустрія готується входити до нього на шаленій швидкості, щоб розпочати літній прокатний сезон з травневими прем’єрами, які мають задати темпу.

Якщо перша половина року пройшла під покровом «Дюни», то наразі ми, хоча й не маємо чогось схожого за своїм масштабом, однак тепер у нас є набагато ширший вибір до перегляду в кіно.

Ми нарешті отримаємо продовження у франшизі «Шалений Макс» після тріумфальної «Дороги гніву», також з Ґарфілдом пригадаємо, за що ми не полюбляємо понеділки, символічно відзначимо День Зоряних війн та багато іншого.

Якщо вам цікаво, що нового можна буде подивитися у травні, то ви звернулися за правильною адресою, адже ми вирішили зібрати для вас найцікавіші прем’єри місяця.

Фільми

«Суперники» — 2 травня

Стрічка від режисера Луки Гуаданьїно спочатку мала вийти 25 квітня, однак своєю прем’єрою вона нас потішить все-таки у травні.

У фільмі головна роль дісталася Зендеї, яка зіграла зірку тенісу Ташу Дункан, чия кар’єра зупиняється після серйозної травми.

Сюжет картини розповість про те, як до неї почнуть виявляти увагу двоє хлопців. Вони боротимуться за дівчину, а Дункан має зробити вибір, який вплине і на її кар’єру.

Відзначимо, що фільм уже встиг викликати певний резонанс і Зендея навіть відзначала, що незадоволена увагою ЗМІ до її інтимних сцен у «Суперниках».

«Королівство планети мавп» — 9 травня

Травень також потішить фанатів франшизи «Планета мавп», адже цього місяця вони отримають уже четвертий фільм у серії після її перезапуску у 2011 році.

Цього разу на нас очікують нові герої, адже події стрічки «Королівство планети мавп» відбуваються через кілька поколінь після попереднього фільму «Війна за планету мавп», який у 2017 році завершив трилогію про лідера мавп Цезаря.

Режисер Вес Болл (трилогія «Той, що біжить лабіринтом») вдихає нове життя в епічну франшизу, події якої розгортаються через кілька поколінь після правління Цезаря. Мавпи – домінуючий вид, який гармонійно співіснує, а люди приречені на життя в тіні. Поки новий тиранічний мавпячий вождь будує свою імперію, одна молода мавпа вирушає у виснажливу подорож. Ця мандрівка змусить поставити під сумнів усе, що вона знала про минуле, і зробити вибір, який визначить майбутнє як мавп, так і людей.

«Уявні друзі» — 11 травня

Також сімейною комедією нас вирішив потішити Джон Кразінські, який відомий своєю роллю Джима у серіалі «Офіс». Цього разу після горорів «Тихе місце» він зняв історію, яка припаде до душі дещо ширшій аудиторії.

В «Уявних друзях» нам розкажуть історію юної дівчинки, яка відкриває в собі здатність бачити уявних друзів людей, від яких відмовилися діти, яким вони допомагали.

«Фуріоза: Шалений Макс. Сага» — 22 травня

Трохи менш як десять років знадобилося Джорджу Міллеру, щоб потішити нас своїм новим фільмом у франшизі «Шалений Макс». Однак цього разу фільм сконцентрується не на персоні Макса, а розповість про Фуріозу у виконанні Ані Тейлор-Джой, яка перебрала на себе цю роль після Шарліз Терон.

Стрічка розповість нам історію героїні до того, як вона зустріла Макса у «Дорозі гніву». Звісно, що цікаво, чи зуміє фільм хоча б повторити успіх попередника, якого називають одним з найкращих бойовиків останніх років.

«Ґарфілд у кіно» — 23 травня

Як ніби на замовлення саме у вівторок відбудеться реліз мультфільму про рудого кота, який понад усе не любить понеділки, однак занадто обожнює лазанью.

Звісно, що мова іде про Ґарфілда, адже нарешті він отримав новий мультфільм.

Після несподіваної зустрічі зі своїм давно втраченим батьком — замурзаним вуличним котом Віком — Ґарфілд і його собачий друг Оді змушені покинути своє безтурботне життя і приєднатися до Віка у веселому пограбуванні з високими ставками.

Серіали

Star Wars: Tales of the Empire — 4 травня

У Disney вирішили потішити фанатів «Зоряних війн» мінімультсеріалом, який є своєрідним продовженням іншого шоу — «Зоряні війни: Сказання про джедаїв».

Однак цього разу на нас очікують історії про героїв з іншого табору, адже на День Зоряних війн ми отримаємо «Сказання про Імперію».

Самі епізоди будуть не довгі (12-17 хвилин) та сконцентрують свою увагу на персонажах, які знаходяться на темному боці Сили та на Disney+.

«Чорна Матерія» (Dark Matter) — 8 травня

Apple травні готує для нас прем’єру свого загадкового серіалу за мотивами роману Блейка Крауча «Чорна матерія».

Це буде містична науково-фантастична історія про фізика, якого викрадають та відправляють до альтернативної версії його власного життя. У новому для нього світі усе дійсно інакше, адже його життя змінилося після одного доленосного рішення, яке він прийняв 15 років тому.

«Бріджертони» 3 сезон, частина 1 — 16 травня

Після довгого очікування Netflix нарешті готовий потішити фанатів «Бріджертонів», адже на них чекає прем’єра першої частини третього сезону популярного романтично-історичного серіалу.

Події у «Бріджертонах» розгортаються у Британії на тлі епохи Регентства та засновані на романах-бестселерах Джулії Квінн (псевдонім Джулі Поттінгер) та розповідають історію сімох братів і сестер Дафни, які шукають кохання та щастя у високому лондонському суспільстві.

«За межами» 2 сезон — 16 травня

Після успіху Fallout у квітні у новому травня місяці Amazon спробує нас здивувати у новому сезоні свого науково-фантастичного неовестерну з Джошом Броліном.

Серіал розповідає нам про фермера, який відчайдушно намагається врятувати свою землю і свою сім’ю.

Однак ситуація набуває надприродного характеру, коли він виявляє чорну порожнечу, що з’являється саме тоді, коли йому цього найменше потрібно. На його землі починають з’являтися загадкові незнайомці, а конкуруюча сім’я намагається посягнути на його власність.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...