Реклама

🎬 «Крейвен-мисливець» вийде у грудні замість серпня

Čytaty latynkoju
🎬 «Крейвен-мисливець» вийде у грудні замість серпня
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎬 «Крейвен-мисливець» вийде у грудні замість серпня
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Sony перенесла реліз двох своїх фільмів. Так, «Крейвен-мисливець» вийде 13 грудня цього року, а перезапуск Karate Kid вийде 30 травня 2025 року.

Таким чином, фільм «Крейвен-мисливець», який мав вийти у серпні, стане єдиним фільмом з рейтингом R у святковий період. Варто зазначити, що це вже четвертий випадок, коли Sony змінює дату релізу цього фільму.

Також варто зазначити, що у жовтні вийде третя частина «Венома» з Томом Гарді, події якої відбуваються в одному всесвіті зі стрічкою «Крейвен-мисливець».

«Крейвен-мисливець» розповість нам історію небезпечного мисливця, який має проблеми з батьком. Згідно з трейлером, у дитинстві на Крейвена напав лев і змішав його кров зі своєю. Після цього герой Тейлора-Джонсона отримав надлюдські здібності з полювання та вбивства своїх ворогів.

Головну роль у стрічці виконує Аарон Тейлор-Джонсон, а його батька зіграє Рассел Кроу. До них також приєдналися Аріана ДеБоуз в ролі Каліпсо, коханої Крейвена і жриці вуду, та Фред Гехінґер в ролі зведеного брата Крейвена.

Раніше ми розповідали про перший трейлер фільму «Крейвен-мисливець» з Аароном Тейлором-Джонсоном.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...