Реклама

🎥 Зйомки фільму «Гострі картузи» розпочнуться у вересні і Кілліан Мерфі повернеться до своєї ролі

Čytaty latynkoju
🎥 Зйомки фільму «Гострі картузи» розпочнуться у вересні і Кілліан Мерфі повернеться до своєї ролі
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎥 Зйомки фільму «Гострі картузи» розпочнуться у вересні і Кілліан Мерфі повернеться до своєї ролі
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Видається, що фанатів серіалу «Гострі картузи» все-таки потішать завершальним повнометражним фільмом, який повністю завершить історію своїх героїв.

Шоуранер серіалу Стівен Найт розповів у своєму інтерв’ю для NME, що уже цього року мають розпочатися зйомки фільму і все по суті для цього уже готове:

Це станеться. Це станеться у вересні цього року. Я просто роблю останні шліфування, які триватимуть аж до дня, коли ми почнемо знімати. Але ми вже там. У нас все готово, у нас є всі необхідні зобов'язання, ми готові до роботи.

Я думаю, що фільм стане ще одним кроком вперед, і це буде чудово, що фанати «Гострих (картузів)» зможуть зібратися в одному місці і подивитися його. Бюджет буде більшим, але також тому, що ми знаємо, що закінчуємо цю главу, ми всі намагатимемося зробити все, що в наших силах.

Найт також додав, що у фільмі також варто очікувати на Кілліана Мерфі, який повернеться до своєї ролі та уже «готовий до цього».

Нагадаємо, Мерфі грав у серіалі Томаса Шелбі протягом майже 10 років, а прем’єра останнього епізоду відбулася у квітні 2022 року. Відзначимо, що у 2021 році шоуранер «Гострих картузів» анонсував зйомки повнометражного фільму, які мали б розпочатись у 2023 році. Однак з того моменту нічого не було відомо, аж ось Найт розповів, що фільм все-таки відбудеться.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...