Реклама

👀 «Дедпул і Росомаха» — Шон Леві запевняє, що для фільму не обов'язково передивлятися весь Marvel

Čytaty latynkoju
👀 «Дедпул і Росомаха» — Шон Леві запевняє, що для фільму не обов'язково передивлятися весь Marvel
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 👀 «Дедпул і Росомаха» — Шон Леві запевняє, що для фільму не обов'язково передивлятися весь Marvel
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Нещодавно з нами поділилися новим трейлером «Дедпула і Росомахи» і ось режисер стрічки після цього дав невеличке інтерв’ю для AP News, де розповів про свій фільм трішечки більше та запевнив, що глядачам не обов’язково передивлятися увесь кіновсесвіт Marvel (можете як мінімум перечитати наш гайд).

Шон Леві відзначив, що намагався створити фільм, який задовольнить усіх глядачів — від фанатів Marvel, до тих, хто вперше буде дивитися щось з цього кіновсесвіту:

Я робив цей фільм зі здоровою повагою і вдячністю до шалених фанатів, які досконало знають міфологію та історію цих персонажів і цього світу. Але я не хотів за цим гнатися. Цей фільм створений для розваги, без жодних зобов'язань прийти на нього підготовленим з попередніми дослідженнями.

Дійсно, після того, як фільми Marvel почали «гратися» з концепцією мультивсесвіту багатьом може здатися, що усе стало занадто заплутаним та потребує попереднього ознайомлення з усім, що відбувається. Однак Леві, як бачимо, вирішив зробити свій фільм таким чином, щоб не залежати від інших проєктів.

Однак чи вийде у нього це зробити ми дізнаємося лише 25 липня 2024 року, де Росомаха нарешті зустріне Дедпула.

Також ми раніше розповідали, що у новому трейлері «Дедпула та Росомахи» більше лайки, ніж у всіх фільмах кіновсесвіту Marvel.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...