Реклама

🤔 Аня Тейлор-Джой поділилася порадою для «Фуріози», яку їй дав Ніколас Голт

Čytaty latynkoju
🤔 Аня Тейлор-Джой поділилася порадою для «Фуріози», яку їй дав Ніколас Голт
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤔 Аня Тейлор-Джой поділилася порадою для «Фуріози», яку їй дав Ніколас Голт
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Уже в травні на нас очікує прем’єра стрічки «Фуріоза: Шалений Макс. Сага», де головну роль виконає  Аня Тейлор-Джой, у якої цей рік видався доволі пустельним.

У фільмі вона зіграє Фуріозу, яку у 2015 році на екрані ми вперше побачили у виконанні Шарліз Терон у фільмі «Шалений Макс: Дорога гніву». Аня Тейлор-Джой втілить для нас образ молодої героїні у фільмі, що розповіть передісторію Фуріози.

Однак перед тим, як вона вирішила доєднатися до акторського складу стрічки, акторка мала зустріч з Ніколасом Голтом, який дав їй доволі просту пораду після свого досвіду зйомок у «Дорозі гніву».

Ці фільми — великі, колосальні звірі, і це такий тип кіновиробництва, де все зшито настільки хірургічно, що можна почуватися трохи загубленим.

Аня Тейлор-Джой

На це її побоювання Голт відзначив, що акторці варто просто «довіритися Джорджу». Загалом логічна порада, оскільки Джордж Міллер і є головним рушієм франшизи «Шалений Макс», яку він створив з першим фільмом, що вийшов у 1979 році. Звісно, що після його тріумфального повернення з «Дорогою гніву», який визнають одним з найкращих бойовиків усіх часі, важко не погодитися з тим, що Міллер знає, що робить.

Сама Тейлор-Джой відзначила, що для того, щоб краще зрозуміти цей всесвіт, вона щоразу передивлялася перші десять хвилин «Дороги гніву».

Відзначимо, що прем’єра стрічки «Фуріоза: Шалений Макс. Сага» запланована на 23 травня 2024 року.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...