Реклама

👀 Фамке Янссен не проти повернутися до ролі Джин Грей у MCU

Čytaty latynkoju
👀 Фамке Янссен не проти повернутися до ролі Джин Грей у MCU
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 👀 Фамке Янссен не проти повернутися до ролі Джин Грей у MCU
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Акторка Фамке Янссен, яка зіграла Джін Грей у першій кінотрилогії «Люди-Ікс», поділилася думками щодо її появи у майбутніх фільмах про мутантів.

Нагадаємо, після головних ролей у першій трилогії, Янссен з’явилася у фільмі «Росомаха» 2013 року та у «Люди-Іес: Дні минулого майбутнього» 2014 року.Тепер, в інтерв’ю для ComicBook її запитали, чи є шанс, що вона повернеться до своєї ролі у майбутньому перезапуску франшизи.

Я не знаю. Я маю на увазі, я навіть не очікувала, що повернуся після смерті в образі Джин Грей. Я повернулася як Фенікс в «Останній битві», і я повернулася у флешбеках у «Росомасі», а потім у «Днях минулого майбутнього».

Фамке Янссен

Акторка зазначила, що флешбеки з нею у минулих фільмах навіть для неї стали несподіванкою. Наразі вона не знає, чи буде флешбек з нею в майбутньому «Дедпул та Росомаха», проте не виключає можливість. Також Янссен додала, що особисто вона не проти повернутися до ролі Джин Грей.

Наразі Янссен дебютувала як режисерка зі своїм фільмом «Хлопчик вбиває світ», в якому вона також виконала головну роль. Прем’єра фільму назначена на 26 квітня.

Раніше ми розповідали, що у трейлері «Дедпула та Росомахи» більше лайки, ніж у всіх фільмах кіновсесвіту Marvel.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...