Реклама

😥 Раян Ґослінґ каже, що фанатам не варто чекати на сиквел «Крутих чуваків» (Nice Guys)

Čytaty latynkoju
😥 Раян Ґослінґ каже, що фанатам не варто чекати на сиквел «Крутих чуваків» (Nice Guys)
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 😥 Раян Ґослінґ каже, що фанатам не варто чекати на сиквел «Крутих чуваків» (Nice Guys)
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Раян Ґослінґ останнім часом знаходиться, можливо, на піку своєї популярності. Актор за останні десять років відзначився у багатьох ролях, які у його виконанні, якщо не стали культовими, то як мінімум є уже незамінною частиною культури мемів.

Однією зі стрічок, яка є улюбленою серед багатьох фанатів Ґослінґа є чорна комедія «Круті чуваки», де він разом з Расселом Кроу зіграв пару приватних детективів, які у стильному сетингу 1970-х рр. мають розслідувати зникнення молодої дівчини, яка вважається мертвою.

Попри те, що стрічка отримала визнання критиків та глядачів, вона провалилася у прокаті зібравши $62,8 млн при бюджеті у $50 млн. Власне цей фактор за словами Ґослінґа і є вирішальним у тому, що «Круті чуваки» навряд отримають сиквел, як би того не бажали фанати. Однак з його ж слів можна зрозуміти, що фільм з іншого боку у цьому аспекті став жертвою невдало підібраної дати релізу:

Я вважаю, що сиквел багато в чому залежить від прем'єрного вікенду фільму, а ми стартували проти Angry Birds. Тож Angry Birds просто знищили нас. Angry Birds отримали сиквел.

Водночас у виданні ComicBook.com відзначають, що режисер фільму Шейн Блек мав ідеї для продовження фільму у вигляді серіалу-спіноффу, одна йому не вдалося «продати» це шоу жодному телеканалу, чи стримінгу.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...