Реклама

🎬 Зендея незадоволена увагою ЗМІ до її «сцен з поцілунками»

Čytaty latynkoju
🎬 Зендея незадоволена увагою ЗМІ до її «сцен з поцілунками»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎬 Зендея незадоволена увагою ЗМІ до її «сцен з поцілунками»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Акторка Зендея висловила незадоволення тим, що журналісти постійно питають у неї про поцілунки з її колегами на екрані.

В інтерв’ю Jake’s Takes, яке було присвячене новому фільму «Суперники», Зендея поділилася думками про те, що її запитують про сцени поцілунків набагато частіше, ніж її колег по знімальному майданчику.

Я помітила, що це стосується саме мене. Я відчуваю, що інших акторів так часто не запитують. Якби це був хтось інший, ви б, напевно, не ставили це питання. Але так, це частина моєї роботи, і це абсолютно нормальна частина роботи, попри те, що інші люди сприймають нашу роботу інакше. Але так, це дивно.

Зендея

Раніше також Зендея розповідала, що їй було приємно зіграти більш зрілого персонажа, ніж старшокласниці, з якими її найчастіше асоціюють.

Я завжди десь у старшій школі. Сподіваюся, люди сприймуть мене як свого ровесника, або, можливо, трохи старшу людину, ніж зазвичай.

Зендея

Нагадаємо, фільм «Суперники» від режисера Луки Гуаданьїно вийде у прокат 26 квітня. Зендея зіграла у фільмі роль зірки тенісу Таші Дункан, чия кар’єра зупиняється після серйозної травми.

Сюжет картини розповість про те, як до Таші Дункан почнуть виявляти увагу двоє хлопців. Вони боротимуться за дівчину, а Дункан має зробити вибір, який вплине і на її кар’єру.

Раніше ми також детальніше розповідали про фільм «Суперники».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...