Реклама

🐁 Чутки: спін-офф «Відьмака» про банду «Щурів» скасовано

Čytaty latynkoju
🐁 Чутки: спін-офф «Відьмака» про банду «Щурів» скасовано
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🐁 Чутки: спін-офф «Відьмака» про банду «Щурів» скасовано
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У 2022 році повідомлялося, що Netflix знімає мінісеріал «Щури» про однойменну банду з всесвіту «Відьмака». Тепер стало відомо, що спін-офф, ймовірно, скасували.

Як пише видання Redanian Intelligence, знімати серіал завершили ще торік у червні, проте процес зайняв на три місяці менше, ніж потрібно. З того часу згадки про спін-офф також прибрала й одна з головних акторок «Щурів».

Спочатку планувалося зняти шість або вісім епізодів, проте видання зазначає, що повністю готові наразі лише два епізоди. Скоріше за все, вони або з’являться у четвертому сезоні «Відьмака», як флешбеки, або вийдуть окремим мініфільмом на платформі.

Режисеркою серій стала Майрзі Алмас, а шоуранеркою мінісеріалу мала бути Гейлі Голл, одна зі сценаристок «Відьмака». Наразі невідомо, чому саме Netflix скасував спін-офф.

Нагадаємо, у книжках Анджея Сапковського Щури займалися крадіжками й перепродажем награбованого, здебільшого породистих коней, відібраних у дворян. За сюжетом Цирі стане частиною банди, аби сховатися від переслідування. Очікувалося, що спін-офф вийде між третім та четвертим сезонами основного серіалу.

Раніше ми розповідали, що Netflix планує зняти спін-офф «Відьмака» про банду «Щурів».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...