Реклама

🕷 Том Голланд уже працює над «Людиною-павуком 4»

Čytaty latynkoju
🕷 Том Голланд уже працює над «Людиною-павуком 4»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🕷 Том Голланд уже працює над «Людиною-павуком 4»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

З моменту релізу третього фільму про Людину-павука в рамках кіновсесвіту Marvel з Томом Голландом уже пройшло майже три роки і, видається, що шанувальникам супергероя можна уже потрохи готуватися до наступної частини.

Том Голланд у своїй розмові з Deadline відзначив, що уже бере участь у виробництві четвертого фільму за своєї участі. Однак наразі це лише доволі ранні етапи і до безпосередніх зйомок, ще може пройти деякий час.

Актор відзначив, що попри різні розмови про те, що не хотів би пов’язувати своє життя лише з роллю Людини-павука, він завжди радий повернутися до цього персонажа:

Проста відповідь у тому, що я завжди хотітиму зніматися у фільмах про Людину-павука. Я завдячую Людині-павуку своїм життям і кар'єрою. Тому проста відповідь — так. Я завжди буду хотіти зробити більше.

Водночас Голланд додає, що є й складніша відповідь. Актор розповів, що для нього також важливо «зберегти спадщину», яку вдалося йому створити навколо персонажа:

У нас найкращі люди у цьому бізнесі, які працюють над розкриттям цієї історії. Але поки ми її не розгадали, ми маємо захищати спадщину. Третій фільм був настільки особливим у всьому, що ми повинні переконатися, що робимо все правильно.

Голланд також відзначив, що наразі він вперше працює над фільмом про Людину-павука на такій ранній стадії:

Це вперше в цьому процесі, коли я став частиною креативного процесу так рано. Це просто процес, де я спостерігаю і вчуся. Для мене це дуже цікавий етап. Як я вже казав, всі хочуть, щоб це сталося. Але ми хочемо переконатися, що не перестараємося з одними й тими ж речами.

Нагадаємо, що наразі останній фільм з Томом Голландом у ролі Пітера Паркера, «Людина-павук: Додому шляху нема», вийшов у грудні 2021 року та зібрав понад $1,8 млрд у прокаті. Сама стрічка певною мірою перезапустила історію персонажа в рамках кіновсесвіту Marvel і, можливо, саме цей процес й займає багато часу для розуміння як його розвивати далі.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...