Реклама

😮 Роль у «Пуститися берега» буквально врятувала життя Джанкарло Еспозіто

Čytaty latynkoju
youtube.com
😮 Роль у «Пуститися берега» буквально врятувала життя Джанкарло Еспозіто
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 😮 Роль у «Пуститися берега» буквально врятувала життя Джанкарло Еспозіто
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Актор Джанкарло Еспозіто, якому роль Ґуставо Фрінґа у серіалі «Пуститися берега» принесла всесвітню славу, розповів, що вона також буквально врятувала його життя.

Під час свого інтерв’ю на SiriusXM’s він відзначив, що 2008 рік для нього видався важким у житті до тієї міри, що він навіть роздумував про самогубство. Актор розповів, що у той час він був на межі банкрутства з сім’єю з чотирьох дітей, яким він хотів дати гідне майбутнє.

У тій безвиході він мав доволі відчайдушний план:

Моїм виходом у голові було: «А ви отримуєте страховку, якщо хтось накладає на себе руки? Вони отримують хліб? Моя дружина не мала жодного уявлення, чому я про це питаю. Я почав складати схеми. Якщо я знайду когось, хто вб'є мене, смерть від нещасного випадку, (мої діти) отримають страховку. У мене було четверо дітей. Я хотів, щоб у них було життя. Це був важкий момент. Я буквально думав про самознищення, щоб вони могли вижити. Ось наскільки низько я опустився.

Водночас Еспозіто додає, що на той момент це був скоріше найпростіший та перший спосіб, який йому спадав на думку. Однак він розумів, які наслідки це може мати:

Це був перший натяк на те, що вихід є, але мене не буде тут, щоб бути доступним для моїх дітей. Потім я почав думати, що це нежиттєздатно, тому що біль, який я їм заподію, залишиться на все життя, і це буде довічна травма, яка просто продовжить травму поколінь, від якої я намагаюся відійти. Світлом у кінці тунелю був (серіал) «Пуститися берега».

Додамо, що вже у 2009 році Еспозіто виконав роль Ґуставо Фрінґа у серіалі. Саме ця роль його зробила відомим та принесла подальші появи у таких популярних шоу як «Мандалорець», «Хлопаки» та ін.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...