Реклама

👀 Кіану Рівз отримав роль їжака Шедоу у фільмі «Їжак Сонік 3»

Čytaty latynkoju
👀 Кіану Рівз отримав роль їжака Шедоу у фільмі «Їжак Сонік 3»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 👀 Кіану Рівз отримав роль їжака Шедоу у фільмі «Їжак Сонік 3»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Видається, що після своєї популярної появи у грі Cyberpunk 2077 вирішив продовжити свою роботу з ігровими франшизами.

The Hollywood Reporter повідомляє, що актор отримав роль у новому фільмі про їжачка Соніка, який має вийти наприкінці цього року у період різдвяних свят. У виданні з посиланням на велику кількість власних джерел, що Paramount та Рівз уже уклали угоду і варто очікувати хіба лише на офіційне підтвердження.

Однак варто додати, що актор отримав роль їжака Шедоу. Тобто він саме озвучить цього персонажа оскільки безпосередні зйомки «Їжака Соніка 3» уже завершено. Тому для українських глядачів ця новина звісно меншою мірою може привертати увагу, адже роль Шедоу навряд нам продублює українською мовою Кіану Рівз.

Нагадаємо, що кінофраншиза про синього їжачка Sega бере свій початок з 2020 року, коли вийшов перший фільм, який зібрав $319 млн у прокаті. Вже у 2022 році вийшла друга частина, яка зуміла заробити $404 млн та змусити Paramount задуматися над розширенням франшизи.

Так, до прикладу уже 27 квітня відбудеться прем’єра серіалу «Наклз», який має підвести сюжет до третього фільму, що вийде 20 грудня 2024 року.

Додамо, що раніше продюсер кінофраншизи про Соніка розповів, що фільми цієї серії мають сягнути рівня «Месників».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...