Реклама

✍ Сценарій кіноадаптації One-Punch Man перепише творець «Ріка та Морті»

Čytaty latynkoju
wallpaperflare.com
✍ Сценарій кіноадаптації One-Punch Man перепише творець «Ріка та Морті»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. ✍ Сценарій кіноадаптації One-Punch Man перепише творець «Ріка та Морті»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Окрім того, що вебманґа One-Punch Man невдовзі має отримати третій сезон своєї аніме-адаптації, ще з 2020 року ведеться робота над кіноадаптацією цієї історії від Sony.

Відомо, що тоді до роботи над стрічкою залучили сценаристів Скотта Розенберґа та Джеффа Пінкера. Потім у 2022 році до роботи в режисерському кріслі запросили Джастіна Ліна (серія фільмів «Форсаж», «Стартрек: За межами Всесвіту»).

Однак згідно з новим повідомленням від The Hollywood Reporter, команда сценаристів зазнала змін. Тепер до роботи над написанням сценарію Sony вирішила залучити співтворця «Ріка та Морті» Дена Гармона, а також Хізер Енн Кемпбелл, яка теж має у своєму портфоліо роботу над мультсеріалом.

Кемпбелл також у своєму Twitter (X) підтвердила інформацію про свій новий проєкт.

Додамо, що наразі жодних деталей про фільм не відомо. Оскільки стрічка отримала нових сценаристів, то можна припускати, що вона ще на ранніх етапах виробництва і говорити про потенційний реліз фільму ще зарано.

Щодо самої манґи One-Punch Man, то відзначимо, що спершу вона почала публікуватися у 2009 році у вигляді вебкоміксу. Згодом у 2012 році вона уже отримала перевидання у друкованому вигляді. Наразі вона налічує 26 томів і є однією з найбільш продаваних манґ всіх часів.

Також у 2015 році відбувся реліз аніме-адаптації One-Punch Man від студії Madhouse, яка наріз налічує два випущені сезони. Водночас невдовзі має відбутися й реліз третього сезону, однак його точна дата ще не відома.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...