Реклама

👀 Paramount анонсувала дорослих «Черепашок-ніндзя», ребут «Дуже страшного кіно», новий «Стартрек» та ін.

Čytaty latynkoju
👀 Paramount анонсувала дорослих «Черепашок-ніндзя», ребут «Дуже страшного кіно», новий «Стартрек» та ін.
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 👀 Paramount анонсувала дорослих «Черепашок-ніндзя», ребут «Дуже страшного кіно», новий «Стартрек» та ін.
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У Лас-Вегасі у США наразі проходить CinemaCon — конференція, яка зібрала багатьох представників кіноіндустрії, що діляться своїми новинами та анонсами.

Напередодні вночі свою презентацію проводила Paramaount, яка зробила велику кількість цікавих анонсів, щодо своїх майбутніх проєктів.

Одним з найцікавіших анонсів, видається є фільм про «Черепашок-ніндзя» за коміксом Last Ronin, який отримає рейтинг R, тобто не для дітей. Нагадаємо, що ця серія коміксів розповідає, про останню живу Черепашку-ніндзя, яка повертається до Нью-Йорку, щоби помститися за смерть своїх братів та майстра.

Відзначається, що це буде саме ігровий фільм, а не мультфільм. Нагадаємо, що у розробці знаходиться також й однойменна гра.

Також фанатів франшизи «Зоряний шлях», або ж «Стартрек» потішили новинами про новий фільм. Це не буде четвертий фільм-продовження ребуту 2009 року про який повідомлялося раніше. Відзначається, що у 2025 році нам запропонують до перегляду історію «походження», яка розповість про початок усього відомого нам у франшизі.

Продюсером стрічки виступить Дж. Дж. Абрамс, а режисером стане Тобі Гейнс, який відомий своєю роботою над серіалом «Андор» в «Зоряних війнах».

У Paramount разом з Miramax також анонсували, що готуються відродити франшизу своїх комедійних фільмів «Дуже страшне кіно». Нагадаємо, що п’ята та наразі остання частина вийшла ще у 2013 році. Наразі не відомо, чи це буде ребут серії, чи варто очікувати на знайомих нам персонажів.

Фанатів серії «Трансформери» теж не забули і продемонстрували лого майбутнього мультфільму «Трансформери: Початок», який розповість історію про те, як молодий Оптимус Прайм та Мегатрон перетворилися з братів по зброї на запеклих ворогів.

Водночас також офіційно було підтверджено майбутній кросовер «Трансформерів» з франшизою GI Joe.

Фанати Губки Боба теж можуть знайти цікаві для себе новини, адже наступного року на них очікує прем’єра нового фільму.

Водночас фанати режисера Едгара Райта можуть очікувати від нього на його версію фільму за мотивами книжки Стівена Кінга «Людина, що біжить». Раніше її уже екранізували у 1987 році. Тоді головну роль виконав Арнольд Шварцнеггер, а цього ж разу вона дістанеться Ґлену Пауеллу.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...