Реклама

😐 Спінофф «Гри престолів» про Джона Сноу наразі «на полиці» — Кіт Герінґтон

Čytaty latynkoju
😐 Спінофф «Гри престолів» про Джона Сноу наразі «на полиці» — Кіт Герінґтон
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 😐 Спінофф «Гри престолів» про Джона Сноу наразі «на полиці» — Кіт Герінґтон
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Якщо ви очікували на спінофф «Гри престолів» про Джона Сноу з Кіто Герінґтоном, тоді на вас чекає розчарування, адже актор розповів, що наразі розмови про його виробництво не ведуться.

Про те, що шоу наразі не планується він розповів виданню ScreenRant. Актор відзначає, що наразі спінофф знаходиться «на полиці», що звісно не відкидає можливості повернутися до цієї ідеї в майбутньому:

Наразі це не обговорюється, тому що ми не змогли знайти правильну історію, яка б нас усіх зацікавила. Тож ми вирішили поки що відкласти цю ідею на потім. Можливо, колись у майбутньому ми до неї повернемося, але наразі — ні. (Спінофф) міцно стоїть на полиці.

Відзначимо, що у 2022 році Джордж Мартін повідомляв у своєму блозі, зо у виробництві знаходиться серіал про Джона Сноу. За його словами ідея шоу належала Кіту Герінґтону. Однак, як бачимо, наразі ця ідея відкладена. Водночас актор відзначив, що він не хотів аби люди знали про те, що спінофф був у планах:

Я насправді ніколи не говорив про це, тому що він був на стадії розробки. Я не хотів, щоб просочилася інформація про те, що він розробляється, і не хотів, щоб сталося так, що люди почнуть теоретизувати, захоплюватися ним або ненавидіти ідею, коли він може ніколи не з'явитися

Нагадаємо, що раніше шоуранери «Гри престолів» розповіли, що хотіли б «залишити Вестерос» позаду. Хоча жартома додали, що їм було б цікаво це зробити через десяток років з Кітом Герінгтоном, який тепер буде мати «справжню сивину в бороді». Тоді шоуранери провели б свій «останній забіг» Вестеросом.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...