Реклама

🎬 Продюсер «Бондіани» ще у 1950-х пропонував зробити Джеймса Бонда жінкою

Čytaty latynkoju
🎬 Продюсер «Бондіани» ще у 1950-х пропонував зробити Джеймса Бонда жінкою
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎬 Продюсер «Бондіани» ще у 1950-х пропонував зробити Джеймса Бонда жінкою
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

З майбутньої біографії Ніколаса Шекспіра про автора «бондіани» Яна Флемінга стало відомо, що роль агента 007 могла зіграти акторка Сьюзен Гейворд ще 60 років тому.

Майбутня книжка під назвою «Ian Fleming: The Complete Man» вийшла сьогодні, 9 квітня. У біографії від Ніколаса Шекспіра є багато деталей щодо створення «бондіани», зокрема й те, що Гейворд могла зіграти Бонда в екранізації «Казино «Рояль».

З середини 1950-х років багатьом відомим акторам пропонували зіграти Бонда. Продюсеру та режисеру Грегорі Ратоффу спала на думку ідея, щоб роль Бонда зіграла жінка, Сьюзен Гейворд. Ієн натомість розглядав кілька варіантів: Річарда Бертона, Джеймса Стюарта, Джеймса Мейсона.

Ніколас Шекспір

Гейворд була п’ятикратною номінанткою на премію «Оскар» за найкращу жіночу роль та у 1959 році отримала цю нагороду за роль злочинної Барбари Грем у фільмі «Я хочу жити!».

У книзі зазначається, що ідея зробити Бонда жінкою ніколи «не була серйозною для Флемінга», бо він зрештою хотів зробити Річарда Бертона першим екранним Джеймсом Бондом. Натомість першим Бондом став Шон Коннері.

Варто зазначити, що жінка все ж стала агентом 007 — в екранізації 2021 року під назвою «Не час помирати». Жіночу версію Бонда втілила Лашана Лінч.

Раніше ми розповідали, що Аарон Тейлор-Джонсон може стати наступним Джеймсом Бондом.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...