Реклама

👀 Співавтор «Твін Пікс» вважає, що таємницю Лори Палмер викрили «занадто швидко»

Čytaty latynkoju
👀 Співавтор «Твін Пікс» вважає, що таємницю Лори Палмер викрили «занадто швидко»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 👀 Співавтор «Твін Пікс» вважає, що таємницю Лори Палмер викрили «занадто швидко»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Письменник та співавтор серіалу «Твін Пікс» Марк Фрост дав коротке інтерв’ю Variety, де розповів, що жаліє, що таємницю вбивства Лори Палмер взагалі розкрили глядачам.

Варто зазначити, що другий сезон «Твін Піксу», в якому й відповіли на загадку «Хто вбив Лору Палмер», дороблювали під тиском телеканалу ABC. Телеканал був проти ідеї залишити таємницю нерозкритою, тому навіть погрожував достроково закрити серіал.

Тоді Лінчу та Фросту довелося швидко вигадувати, як закінчити сезон — через це, на думку шанувальників, якість другого сезону й постраждала.

Тепер Марк Фрост вкотре поділився своїми думками про тодішні події.

Ми розкрили таємницю однозначно занадто рано. Я маю на увазі, що телеканал нам буквально приставив пістолет до голови. Наскільки я пам’ятаю, вони просто збиралися припинити надсилати нам гроші, якщо ми не розкриємо глядачам правду.

Марк Фрост

Фрост також згадав, що телеканал хотів, щоб таємницю взагалі відкрили на початку другого сезону, проте Девін Лінч виступав максимально проти

Девід завжди казав: «Ми ніколи не повинні розгадувати таємницю — це має тривати вічно». І є частина мене, яка вважає, що він, можливо, мав рацію. Ми могли б легко прожити принаймні решту сезону, залучаючись до цієї динаміки історії. Але це все ще був 1992 рік, і це все ще було мережеве телебачення, і вони просто мали вплив на нас.

Марк Фрост

«Твін Пікс» — культовий драматичний телевізійний серіал, створений режисером Девідом Лінчем та сценаристом Марком Фростом. Події серіалу розгортаються у вигаданому містечку Твін Пікс, в якому агент ФБР Дейл Купер розслідує містичне вбивство місцевої школярки Лори Палмер.

Раніше ми розповідали, що Королева Єлизавета ІІ пропустила приватний концерт Пола Маккартні, щоб подивитись «Твін Пікс».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...