Реклама

👑 Королева Єлизавета ІІ пропустила приватний концерт Пола Маккартні, щоб подивитись «Твін Пікс»

Čytaty latynkoju
👑 Королева Єлизавета ІІ пропустила приватний концерт Пола Маккартні, щоб подивитись «Твін Пікс»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 👑 Королева Єлизавета ІІ пропустила приватний концерт Пола Маккартні, щоб подивитись «Твін Пікс»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У зв’язку зі смертю королеви Великобританії Єлизавети ІІ багато людей по всьому світу почали пригадувати цікаві історії із життя відомої особистості. Так на поверхню виринуло давнє інтерв’ю Анджело Бадаламенті для журналу NME.

Композитор серіалу «Твін Пікс» розповів, що після гучного успіху тб-шоу на початку 90-х у нього з’явилась можливість попрацювати з Полом Маккартні. Не гаючи часу, Бадаламенті вилетів до Лондону. Під час роботи Маккартні промовив: «Дозволь мені розповісти тобі історію». Незадовго до їх зустрічі, видатного бітла запросили виступити для королеви на її дні народженні. Звісно, що сер Маккартні не міг відмовити. Коли він опинився на святі, то промовив до її Величності:

Для мене велика честь бути тут сьогодні ввечері, ваша Величність, і я збираюся зіграти для вас трохи музики

На що Єлизавета ІІ відповіла: «Вибачте, я не можу залишитись, зараз п’ята на восьму, і я мушу піти дивитись “Твін Пікс”!». Можна зрозуміти королеву, адже Девід Лінч зробив достатньо захоплююче та нетривіальне для свого часу шоу, яке було б прикро пропускати. Настільки захоплююче, що питання “Хто вбив Лору Палмер?” турбувало навіть королеву Великобританії.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...