Реклама

🤔 Back to Black — критики прохолодно зустріли байопік про Емі Вайнгауз

Čytaty latynkoju
🤔 Back to Black — критики прохолодно зустріли байопік про Емі Вайнгауз
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤔 Back to Black — критики прохолодно зустріли байопік про Емі Вайнгауз
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Уже 11 квітня має відбутися прем’єра біографічної стрічки про співачку Емі Вайнгауз, яка розповість про історію створення її культового альбому Back to Black.

Однак як завжди напередодні виходу фільму своїми враженнями з нами поділилися оглядачі, яким вдалося переглянути фільм напередодні.

Загалом критики залишилися не надто у великому захваті від стрічки. Наразі на Rotten Tomatoes рейтинг стрічки від критиків становить 53%.

Оглядачі відзначають, що Back to Black грішить усіма вадами притаманними байопікам. Нам доволі швидко переповідають ранні роки життя співачки і загалом весь фільм має високий темп, через який доволі важко «Пізнати Емі Вайнгауз». Також відзначають слабкий сценарій, який не додає глибини та занурення життя виконавиці.

Фільм на думку критиків це наче нарізка з усім відомих фактів з таблоїдів про Емі Вайнгауз, які приправлені гарною акторською грою.

У Daily Mail відзначають про фільм:

Тут присутні всі звичайні гріхи байопіків — тільки в більшій мірі. Ми так швидко перебігаємо від ранніх років Вайнгауз до її помпезності в середині нульових і до смерті, спричиненої алкоголем, що ледве встигаємо пізнати її саму та її оточення.

Журнал Empire відзначає, що якщо вам цікаво дізнатися щось про Емі Вайнгауз, тоді краще звернути увагу на інші фільми:

Добротна акторська гра, яку підвів сценарій, що перебирає факти і, зрештою, розповідає нам менше, ніж ми вже знаємо. Натомість подивіться «Емі» Азіфа Кападії.

Водночас у NME позитивніше оцінюють стрічку:

Це приємне нагадування про відважний дух Вайнгауз — те, що часто втрачається, коли її життя зводиться до заїждженої історії про талант і трагедію.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...