Реклама

👀 Jujutsu Kaisen стало найпопулярнішим аніме у світі

Čytaty latynkoju
👀 Jujutsu Kaisen стало найпопулярнішим аніме у світі
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 👀 Jujutsu Kaisen стало найпопулярнішим аніме у світі
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Аніме Jujutsu Kaisen («Магічна битва») потіснило One Piece та «Атаку Титанів» й стало найпопулярнішим аніме-шоу у світі.

Згідно з даними компанії Parrot Analytics, Jujutsu Kaisen є найбільш популярним анімаційним телевізійним шоу у світі на основі даних за 2023 рік. До того три роки поспіль найпопулярнішим тайтлом була «Атака Титанів» — аніме тримала перше місце з 2020 року.

У Parrot Analytics зазначили, що розраховували попит на основі багатьох факторів — враховували як кількість переглядів і завантажень, так й активність у соціальних мережах і пошукових запитах. Також аналітики зазначили, що Jujutsu Kaisen стало не тільки найпопулярнішим аніме — а й найпопулярнішим шоу у світі в 2023 році взагалі.

Нагадаємо, аніме засноване на однойменній манзі Jujutsu Kaisen. Сюжет обох творів розповідає, як старшокласник Ітадорі Юджі, рятуючи друзів, з’їдає палець демона Дволикого і стає сосудом Короля проклять — Рьомена Сукуни. Відтоді Ітадорі стає учнем наймогутнішого мага Ґоджьо Сатору і вступає до Токійської школи темних мистецтв, організації, яка бореться з прокляттями.

Серіал складається з двох сезонів і 47 епізодів, а також фільму-приквелу під назвою Jujutsu Kaisen 0. Також було анонсовано третій сезон Jujutsu Kaisen.

Раніше ми розповідали, що Bandai Namco випустила новий трейлер гри по Jujutsu Kaisen.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...