Реклама

😮 «Манкімен» — критики в захваті від режисерського дебюту Дева Патела

Čytaty latynkoju
youtube.com
😮 «Манкімен» — критики в захваті від режисерського дебюту Дева Патела
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 😮 «Манкімен» — критики в захваті від режисерського дебюту Дева Патела
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Уже 18 квітня має відбутися прем’єра повнометражного режисерського дебюту актора Дева Патела, де він також виконує й головну роль. Мова іде про фільм «Манкімен», який зуміє потішити фанатів серії фільмів «Джон Вік», адже ми отримаємо доволі схожий за атмосферою фільм. Власне, що можна було очікувати від продюсера Безіла Іваника, який відповідальний за фільми з Кіану Рівзом

Нагадаємо, що на нас очікує історія про:

Загадкового героя, який заробляє на життя підставними боями без правил, має єдину мету - помститися вбивцям матері, а для цього він одягає маску Ханумана — мавпоподібного божества, який є символом страху та покарання для злочинців. Він стає Манкіменом, він усюди і він прийде за кожною продажною душею, яка стоїть між ним та справедливістю.

Однак напередодні релізу фільми традиційно своїми рецензіями поділилися кінокритики, які загалом залишилися задоволені режисерським дебютом Дева Патела. На Rotten Tomatoes рейтинг стрічки становить 87%. Водночас на iMDB рейтинг у стрічки — 7.4/10.

На Rotten Tomatoes підсумували висновки критиків наступним чином:

Зухвала спроба режисера-дебютанта Дева Патела, його «Манкімен» з однаковим апломбом поєднує екшн і соціально-політичні коментарі.

Так, до прикладу у Associated Press відзначили:

«Манкімен» це потужний режисерський дебют Патела. Понад усе він вносить переконливу серйозність у фільм, який цілком серйозно налаштований стати по-справжньому жорстоким.

У Guardian своєю чергою пишуть:

Пател перетворює його на дуже захопливий і стильний фільм. Його попередні акторські роботи явно не вказували на кар'єру крутого бойовика, хоча його гра в «Легенді про Зеленого лицаря» могла б дати нам натяк. Він еволюціонував.

Журнал Empire зі свого боку додає:

Стильний, енергійний, розумний і несамовито жорстокий. Звісно, є причіпки, але там, де це важливо, «Манкімен» зриває дах найкращим способом.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...