Реклама

🙃 Fallout 3 відволікала Джонатана Нолана від написання сценарію сиквелу «Темного лицаря»

Čytaty latynkoju
🙃 Fallout 3 відволікала Джонатана Нолана від написання сценарію сиквелу «Темного лицаря»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🙃 Fallout 3 відволікала Джонатана Нолана від написання сценарію сиквелу «Темного лицаря»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Уже невдовзі має відбутися прем’єра серіалу за мотивами серії ігор Fallout. Напередодні релізу шоу один з його творців Джонатан Нолан вирішив поділитися деякими інсайдами своєї роботи як сценариста.

Як і усі він любить «позалипати» в ігри навіть тоді, коли це може відволікати від виконання своєї роботи. Джонатан Нолан розповів, що свого часу Fallout 3 дещо відволікала його від роботи над сценарієм стрічки «Темний лицар повертається» режисером якої був його брат Крістофер.

Він відзначив, що свого часу відчував «вигорання» від роботи і тому вирішив відволіктися на щось, про що він нічого не знав. Тут його вибір впав на відеоігри та саме Fallout 3.

Я мало що знав про (гру) і був у настрої відволіктися. Думаю, Кріс доручив мені написати «Темний лицар повертається», і якщо цей фільм трохи затримався, то, ймовірно, частково через Fallout 3.

У інтерв’ю для The Hollywood Reporter він відзначив, що саме йому сподобалося у цій грі:

Коли я сів за Fallout 3, зробивши перерву в письмі, я був виснажений. Я не знав, чого очікувати. Почуття гумору та іронії, гостра сатира, зображення Америки часів Ейзенхауера, яка ніколи не втрачала своєї самовпевненості, яка продовжувала йти вперед... це все мало унікальний відтінок. Він політичний. Він має божевільну точку зору, і він божевільно жорстокий.

Також Нолан відзначив особливості своєї роботи над адаптацією гри для серіалу і чим це відрізняється від роботи над екранізаціями книжок:

Зазвичай, коли ви адаптуєте щось, наприклад, роман, ви додаєте до нього. Ви втрачаєте деякі речі, але здебільшого додаєте ясність, картину, персонажів і людяність. У відеогрі ви щось забираєте, наприклад, відчуття свободи у глядачів. Вся передумова такої гри, як Fallout — це відкритий світ, і ви можете йти в будь-якому напрямку, куди захочете.

Нагадаємо, що прем’єра серіалу Fallout має відбутися уже 12 квітня ексклюзивно на Amazon Prime Video.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...