Реклама

🤔 Шакірі та її синам не сподобався фільм «Барбі», адже він «антимаскулінний»

Čytaty latynkoju
🤔 Шакірі та її синам не сподобався фільм «Барбі», адже він «антимаскулінний»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤔 Шакірі та її синам не сподобався фільм «Барбі», адже він «антимаскулінний»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Співачка Шакіра у своєму новому інтерв’ю для Allure поділилася своїми враженнями від перегляду стрічки «Барбі», яка за словами виконавиці зовсім не сподобалася її синам, оскільки вони відчували, що фільм принижує їхню гідність.

Шакіра яка виховує двох синів від шлюбу з футболістом Жерардом Піке, розповіла, що бачила нову стрічку Ґрети Ґервіґ, однак вона залишила у неї не надто позитивні враження:

Мої сини абсолютно його зненавиділи. Вони відчували, що він антимаскулінний (emasculating). І я згодна, до певної міри. Я виховую двох хлопчиків. Я хочу, щоб вони теж відчували себе сильними, (при цьому) поважаючи жінок.

Водночас Шакіра додає, що:

Мені подобається попкультура, коли вона намагається розширити можливості жінок, не позбавляючи чоловіків можливості бути чоловіками, захищати і забезпечувати. Я вірю в те, що жінкам потрібно дати всі інструменти і віру в те, що ми можемо все це зробити, не втрачаючи своєї сутності, не втрачаючи своєї жіночності. Я вважаю, що чоловіки мають своє призначення в суспільстві, а жінки мають іншу мету. Ми доповнюємо одне одного, і це доповнення не повинно бути втрачено.

Нагадаємо, що прем’єра «Барбі» у головних ролях з Марго Роббі та Раяном Ґослінґом відбулася минулого літа. Стрічка стала найкасовішою у 2023 році та зібрала понад $1,4 млрд.

Нагадаємо, що раніше Шерон Стоун розповіла, що у 1990-х планувала екранізувати історію про «Барбі».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...