Реклама

🙂 Зої Салдана вважає, що Marvel мусить знайти спосіб повернутися до «Вартових галактики»

Čytaty latynkoju
🙂 Зої Салдана вважає, що Marvel мусить знайти спосіб повернутися до «Вартових галактики»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🙂 Зої Салдана вважає, що Marvel мусить знайти спосіб повернутися до «Вартових галактики»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Заї Салдана, яки зіграла Ґамору у трилогії Джеймса Ганна про «Вартових Галактики», розповіла, що не планує повертатися до своєї ролі та відзначила, що Marvel потрібно задуматися над тим, щоб все-таки повернутися до цієї команди супергероїв.

Акторка у своїй розмові з The Playlist відзначила, що для неї Ґамора це уже пройдений етап, хоча й натякає, що персонаж загалом має шанси на майбутнє, однак навряд уже у виконанні Салдани:

Я маю на увазі, поки що я думаю, що вона (пішла назавжди) для мене, але я не думаю, що Ґамора пішла назавжди

Водночас вона відзначає, що попри завершення історії «Вартових Галактики» від Джеймса Ганн у Marvel потрібно звернути свою увагу на цю команду та в майбутньому повернутися до екранізації історій про неї.

Я вважаю, що для Marvel буде величезною втратою, якщо вони не знайдуть спосіб повернути «Вартових Галактики». Це ж така улюблена фанатами група невдах, розумієте? А потім у них з'явився Джеймс Ганн зі своїми ідеями, який просто чудовий і дуже специфічний для цього жанру. І це також дуже добре для цього жанру. Тож я була б у першому ряду, хто святкуватиме, коли «Вартові Галактики» повернуться.

Хоча з огляду на те як саме завершилася трилогія фільмів про «Вартових Галактики» можна було б припустити, що Marvel може задуматися над серіальним форматом для розкриття нових персонажів. Адже «новачкам» важко буде скласти конкуренцію оригінальним фільмам.

Додамо, що у нас ви знайдете великий гайд по кіновсесвіту Marvel, де ми зібрали усе, що ми маємо на цю мить.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...