Реклама

🤔 Езру Міллера, ймовірно, звільнили з озвучки мультсеріалу «Невразливий»

Čytaty latynkoju
🤔 Езру Міллера, ймовірно, звільнили з озвучки мультсеріалу «Невразливий»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤔 Езру Міллера, ймовірно, звільнили з озвучки мультсеріалу «Невразливий»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Роль Езри Міллера в мультсеріалі «Невразливий» досталася іншому актору озвучення. Ймовірно, Міллера замінили через скандали останніх років.

У першому сезоні мультсеріалу Міллер озвучували окружного прокурора Сінклера. Тепер, коли вийшов другий сезон мультсеріалу, глядачі помітили, що персонажа озвучує інший актор — Ерік Бауза. Актор відомий участю у понад 300 проєктах, серед яких є «Рік і Морті», «Люди Ікс 97», «Черепашки-ніндзя» тощо.

Представники Міллера, як й творці мультсеріалу, заміну поки що не прокоментували. Проте, ймовірно, це відбулося через чисельні проблеми Міллера за останні роки.

Нагадаємо, Міллер від початку 2020 року неодноразово потрапляли у скандали. Актор був винуватцем інцидентів, пов’язаних із хуліганством, нападами та крадіжками зі зломом, які призвели до численних арештів та звинувачень. Згодом Міллер визнали, що мають серйозні проблеми із психічним здоров’ям. Наприкінці 2022 року Езра почали лікуватися.

Раніше ми також розповідали, що творець коміксів та серіалу «Невразливий» Роберт Кіркман вважає, що семи-восьми сезонів анімаційного супергеройського шоу було б достатньо, щоб охопити всю історію.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...