Реклама

💪 Майкл Кітон жаліє, що свого часу «качався» для ролі Бетмена

Čytaty latynkoju
youtube.com
💪 Майкл Кітон жаліє, що свого часу «качався» для ролі Бетмена
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 💪 Майкл Кітон жаліє, що свого часу «качався» для ролі Бетмена
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Майкл Кітон, який зіграв культового супергероя Бетмена у екранізації коміксів про нього від режисера Тіма Бертона, відзначив, що міг би витрачати менше часу на тренажерний зал для підготовки до ролі.

За останні роки ми уже звикли, що у фільмах про супергероїв ми бачимо акторів, які доволі сильно набирають м’язову масу, щоб ефектно виглядати на екрані у ролі людей з надзвичайними здібностями.

Саме такого ж результату у 1980-х роках хотів досягнути й Майкл Кітон для своєї ролі Бетмена, ще до того, як «це стало мейнстримом». Однак актор вважає, що загалом він міг би й менше часу витратити на різноманітні вправи для того, щоб «накачатися».

За словами Кітона, м’язи, які він наростив дещо ускладнювали для нього процес входження в образ.

Одного разу Джек Ніколсон (зіграв Джокера в екранізації Тіма Бертона) пройшов повз мене і запитав: «Що ти робиш?». Я відповів: «Тренуюся». А він запитав: «Навіщо ти це робиш?». У мене не було відповіді, і він просто пішов геть. Я підійшов до цього абсолютно неправильно. Краще бути дуже маленьким, маленьким і тонким всередині цієї штуки. Ти можеш рухатися, ти можеш дихати всередині. Я не знаю, про що я думав, я просто подумав: «Я актор, я буду робити все це!».

Як бачимо, Кітон тепер вважає. що загалом для його образу Бетмена було б достатньо одного костюму супергероя, який би створив потрібний візуальний ефект і все, що лише було б потрібно від актора це лише його гра.

Також Кітон розповів як Тім Бертон звернув свою увагу на нього для ролі Бетмена. Все доволі просто після роботи над стрічкою «Бітлджюс» режисер залишився вражений актором та хотів його бачити у ролі Темного лицаря:

Коли вони сказали: «Ми думаємо зняти «Бетмена», я сказав: «Зачекайте, ви думаєте зняти фільм про Бетмена?». «Той факт, що Тім сказав: «Цей хлопець, я хочу цього хлопця»... той факт, що люди так сильно переймалися цим, досі бентежить мене. Але це був сміливий крок з його боку. У нас також були хороші робочі стосунки ще з «Бітлджюса», тож він відчував, що ми з ним зможемо порозумітися і добре спрацюємося.

Нагадаємо, що напередодні вийшов перший трейлер сиквелу «Бітлджюса», де Майкл Кітон повернеться до своєї ролі.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...