Реклама

📊 Касовий тиждень: «Ґодзілла» та найуспішніший старт року, нові успіхи «Дюни», «Панди Кунг-Фу» та «Оппенгеймера»

Čytaty latynkoju
wall.alphacoders.com
📊 Касовий тиждень: «Ґодзілла» та найуспішніший старт року, нові успіхи «Дюни», «Панди Кунг-Фу» та «Оппенгеймера»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 📊 Касовий тиждень: «Ґодзілла» та найуспішніший старт року, нові успіхи «Дюни», «Панди Кунг-Фу» та «Оппенгеймера»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Пройшов ще один касовий тиждень, який теж виявився наповнений новими досягненнями для стрічок, які знаходяться в прокаті цілий місяць, а також ми отримали найуспішніший дебют цього року від тандему Ґодзілли та Конґа.

Минулий тиждень приніс нам прем’єру чергової стрічки у Монстерверсі від Legendary Pictures — «Ґодзілла та Конґ: Нова імперія». Оскільки стрічка розповідає нам про величезних монстрів, тому їм потрібні й відповідні збори і, видається, вони справилися з цим завданням.

Стрічка зуміла зібрати лише за перший вікенд $194 млн касових зборів, що робить її найуспішнішим дебютом цього року залишивши позаду «Дюну: Частину другу», яка за свій перший вікенд зібрала близько $180 млн.

Відзначимо, що бюджет «Ґодзілли та Конґа: Нова імперія» склав $135 млн, тому творці стрічки уже можуть бути задоволені першими результатами.

Повертаючись до сиквелу «Дюни», то стрічці вдалося за минулий тиждень подолати нову для себе позначку. Тепер загальні збори фільму становлять $626,1 млн. Видається, що стрічці все-таки не вдасться досягнути $1 млрд зборів, хоча вона уже зуміла обійти за цим показником першу частину, яка зібрала майже $400 млн.

Щодо іншої стрічки, яка уже теж знаходиться в прокаті понад місяць, то мультфільму «Панда Кунг-Фу 4» уже вдалося зібрати $347 млн наразі це найгірший показник у франшизі, однак анімаційний фільм ще продовжить свої покази і це може змінитися.

Також до касових рейтингів знову повертається стрічка Крістофера Нолана «Оппенгеймер», яка нарешті отримала свій реліз у Японії, який приніс їй до скарбнички $2,5 млн. Тепер загальні збори фільму становлять $967 млн.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...