Реклама

📊 Касовий тиждень: «Мисливці на привидів» новий лідер та успіхи «Дюни» та «Панди Кунг-Фу»

Čytaty latynkoju
📊 Касовий тиждень: «Мисливці на привидів» новий лідер та успіхи «Дюни» та «Панди Кунг-Фу»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 📊 Касовий тиждень: «Мисливці на привидів» новий лідер та успіхи «Дюни» та «Панди Кунг-Фу»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Пройшов черговий касовий тиждень, який був наповнений новими досягненнями для стрічок, які уже у прокаті майже місяць та також приніс нового лідера за зборами.

Минулого тижня відбулася прем’єра фільму «Мисливці на привидів: Крижана імперія». Оскільки стрічка нова, то їй пощасливило очолити минулий тиждень у якості найкасовішого фільму. Загалом «Мисливцям» вдалося за перший тиждень зібрати $61 млн у світовому прокаті при бюджеті у $100 млн.

Водночас «Дюна: Частина друга» продовжує тримати планку та уже підбирається до чергової позначки у $600 млн касових зборів. Наразі стрічці вдалося зібрати $574 млн, що загалом уже перевершує результат першого фільму з його понад $400 млн зборів. Стрічка Дені Вільнева наразі перший фільм, якому вдалося подолати позначку у $500 млн у 2024 році. Водночас аналітики знизили свої «апетити» та пророкують збори для сиквела на рівні близько $700 млн.

Своєю чергою «Панда Кунг-Фу 4» наразі може потішити DreamWorks зборами на рівні $268 млн. Аналітики пророкують, що мультфільм зуміє подвоїти цей результат та стати другим найкасовішим проєктом у франшизі, яка уже з поточним результатом стала такою що заробила понад $2 млрд.

Загалом можна припустити. що 2024 рік для кіноіндустрії може бути не надто великим на касові збори з огляду на велику кількість проєктів, які були перенесені у зв’язку зі страйками акторів та сценаристів у Голлівуді у 2023 році.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...