Реклама

🎥 Фільм про першого вокаліста AC/DC Бона Скотта не буде байопіком

Čytaty latynkoju
🎥 Фільм про першого вокаліста AC/DC Бона Скотта не буде байопіком
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎥 Фільм про першого вокаліста AC/DC Бона Скотта не буде байопіком
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Продюсери майбутнього фільму про Бона Скотта з AC/DC уточнили, що стрічка не буде байопіком, а скоріше «вигаданою історією».

Австралійська компанія HALO Films, яка створює фільм The Kid From Harvest Road, описала майбутню стрічку як вигадану історію, що розгортається у 1960-х роках, в період дорослішання Скотта.

Черпаючи натхнення в історіях та атмосфері того періоду, а не намагаючись створити байопік, фільм може запропонувати більш творче дослідження характеру та досвіду Скотта.

HALO Films

Вже відомо, що Скотта зіграє актор Лі Тайгер Галлея, який зіграв головну роль у серіалі Boy Swallows Universe від Netflix. Сценарій пише Стівен Беловскі разом з режисером Девідом Вінсентом Смітом.

Нагадаємо, Бон Скотт був фронтменом AC/DC з 1974 року до своєї смерті у 1980 році. Він співав на перших шести альбомах гурту, починаючи з дебютного High Voltage і закінчуючи Highway To Hell 1979 року. Браян Джонсон був запрошений на заміну Скотта всього через кілька тижнів після його смерті, він взяв участь у записі альбому Back in Black і з того часу залишається з групою.

Очікується, що фільм вийде на екрани на початку 2025 року.

Щодо інших новин — раніше ми розповідали, що гітарист Біллі Моррісон та легендарний Оззі Осборн поділилися своїм новим синглом Crack Cocaine.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...