Реклама

👀 Серіал «Таємниці Смолвілля» може отримати анімаційний сиквел з оригінальними акторами

Čytaty latynkoju
pxfuel.com
👀 Серіал «Таємниці Смолвілля» може отримати анімаційний сиквел з оригінальними акторами
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 👀 Серіал «Таємниці Смолвілля» може отримати анімаційний сиквел з оригінальними акторами
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Серіал «Таємниці Смолвіля», який виходив впродовж 2001-2011 років може отримати анімаційний сиквел до якого повернуться актори з оригінального шоу.

Деталями стосовно цієї можливості поділився виконавець ролі Лекса Лютора у серіалі, Майкл Розенбаум, у своєму інтерв’ю для ScreenRant. Відзначається, що він разом із Томом Веллінгом, який зіграв Кларка Кента, займалися розробкою ідеї анімаційного продовження серіалу.

Він відзначає, що, на його думку, це дійсно «хороша ідея», однак яка має знайти «правильний час». Розенбаум відзначає, що шоуранери «Таємниць Смолвіля» Альфред Гоф і Майлз Міллар висловили свою підтримку такому проєкту.

Все, чим я можу поділитися, це те, що це чудова ідея. Нас підтримують Ал і Майлз, творці «Смолвіля». Коли настане відповідний час, ми хотіли б піти і зробити це; подати заявку до Warner Bros. Це має бути відповідний час, а зараз не найкращий час. У нас був страйк, у нас була зміна керівництва у DC.

Щодо зміни керівників у DC Розенбаум додає, що наразі усім керую його давній приятель Джеймс Ганн і він гадає, що коли прийде вдалий час він запропонує йому цю ідею.

Я думаю, що це те, що не потребує особливих зусиль, якщо тільки у них немає інших ідей. Ми б хотіли це зробити, весь акторський склад хотів би це зробити. Вони б озвучили своїх персонажів з серіалу, а у нас є концепція, що це за серіал.

Звісно, що наразі це все не більше ніж бажання кількох акторів, однак хтозна, як повернеться «відродження DC» під керівництвом Джеймса Ганна. Можливо компанія отримаю свою «Сагу Мультивсесвіту» як у Marvel, що дозволить об’єднати усі шоу, які виходили раніше.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...