Реклама

🙅‍♂️ Ганс Циммер розповів, що не планує виходити на пенсію

Čytaty latynkoju
youtube.com
🙅‍♂️ Ганс Циммер розповів, що не планує виходити на пенсію
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🙅‍♂️ Ганс Циммер розповів, що не планує виходити на пенсію
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Композитор Ганс Циммер не має планів, щодо виходу на пенсію, адже все ще в пошуках «музичного твору, який я ще не написав, але який, на мою думку, є дуже хорошим».

Лауреат двох «Оскарів» за свої санудтреки до «Короля Лева» та «Дюни» у свої 66 років все ще має запал створювати нову музику, хоча за його словами він як і усі творці не любить сидіти перед чистим аркушем, однак це не зовсім причина зупинятися:

Я граю все своє життя. Навіщо мені припиняти грати? Чому я маю перестати жити грайливим життям? Чому я маю припинити намагатися, ну знаєте, винаходити щось? Навіщо? Я маю на увазі, що є вагомі причини, тому що, як тільки я сідаю за чистий аркуш і маю щось написати, я думаю: «О, Боже, я не маю жодного уявлення, як це зробити». Через два тижні мені хочеться зателефонувати режисеру і дати йому номер композитора, який може це зробити, але якимось чином це дихотомія бажання зробити щось нове, це правда.

Циммер також розповів, що одна з причин чому він все ще хоче створювати нову музику це те, що він все ще у пошуках своєї найкращої композиції:

Десь у глибині моєї свідомості pfcsd, музичний твір, який я не написав, але вважаю, що він дуже хороший, але я не знаю, як до нього дістатися. Тож я просто мушу йти і боротися, поки не отримаю цей твір, а він ще не з'явився. Все є експериментом.

Також композитор відзначив і власні музичні вподобання. За його словами у нього доволі «дивний» смак:

У мене дивний смак. Це Бетховен, Ману Чао, The Clash — дуже багато The Clash! Багато Tangerine Dreams. Як для людини з такою поганою класичною освітою, мої знання класичної музики непогані, але мої знання про клятих Sex Pistols, мабуть, кращі.

Також напередодні інший культовий композитор, Джон Вільямс розповів, що для перших «Зоряних війн» «випадково» написав любовну тему для Люка і Леї.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...