Реклама

🎬 Режисер оригінального «Ворона» не вважає ремейк гарною ідеєю

Čytaty latynkoju
🎬 Режисер оригінального «Ворона» не вважає ремейк гарною ідеєю
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎬 Режисер оригінального «Ворона» не вважає ремейк гарною ідеєю
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Вже у червні виходить ремейк фільму «Ворон» від режисера Руперта Сандерса. Своєю чергою творець оригінальної стрічки Алекс Прояс поділився своїми думками щодо нової частини.

Варто зазначити, що нещодавно вийшов перший трейлер майбутнього фільму, який отримав негативну реакцію шанувальників та багато дизлайків на YouTube.

У своєму дописі на Facebook Алекс Прояс, який створив оригінального «Ворона» з Брендоном Лі, прокоментував негативну реакцію шанувальників на ремейк.

Я дійсно не отримую ніякої радості від того, що бачу негатив про роботу будь-яких колег-режисерів. І я впевнений, що акторський склад і знімальна група дійсно мали добрі наміри, як і всі ми в будь-якому фільмі. Але я думаю, що відповідь фанатів багато про що говорить. «Ворон» — це не просто фільм. Брендон Лі помер, роблячи його. Це його спадщина, так і має залишатися.

Алекс Прояс

Нагадаємо, Брендан Лі, син майстра бойових мистецтв Брюса Лі, загинув у віці 28 років на зйомках фільму «Ворон». Актора смертельно поранили з реквізитного пістолета.

Фільм був завершений за допомогою дублера та спецефектів. Смерть Лі також викликала зміни на знімальних майданчиках — зокрема, на них почали суворіше контролювати безпеку акторів.

Стрічка отримала величезний успіх як у критиків, так і серед глядачів, і була присвячена Лі та його нареченій Елізі Хаттон.

Нагадаємо, у майбутньому ремейку, який зняв Руперт Сандерс, головні ролі зіграють Білл Скашґорд та співачка FKA Twigs. Сюжет супергеройського трилеру розповідає про вбитого музиканта, який воскресає, щоб помститися за загибель своєї нареченої.

Стрічка вийде в прокат 7 червня.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...