Реклама

🤨 Режисер документалки про Майкла Джексона вважає майбутній байопік «відбілюванням» співака

Čytaty latynkoju
🤨 Режисер документалки про Майкла Джексона вважає майбутній байопік «відбілюванням» співака
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤨 Режисер документалки про Майкла Джексона вважає майбутній байопік «відбілюванням» співака
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Відомо, що у наступного року має вийти біографічний фільм про поп-ленеду Майкла Джексона.

Фільм від режисера Антуан Фукуа має вийти 18 квітня 2025 року, а його зйомки уже тривають. У «Майклі» нам обіцяють розповісти історію Майкла Джексона з абсолютно нової сторони, де покажуть сцени з його дитинства. Крім того, обіцяють відтворити декілька культових виступів Майкла Джексона.

Також відзначалося, що автори звернуть увагу на звинувачення виконавця у педофілії і як саме це все вплинуло на нього.

Водночас щодо останнього висловив свої претензії режисер та продюсер документального фільму «Залишаючи Неверленд» Ден Рід. Нагадаємо, що у своїй стрічці він розповідає історію двох чоловіків Вейда Робсона і Джеймса Сейфчака, які стверджували, що, коли вони були дітьми, то стали жертвами сексуального насильства та грумінгу з боку Майкла Джексона.

IndieWire відзначає, що Рід вважає, що майбутній байопік про музиканта буде «відбілюванням» його особистості від усіх звинувачень. Він відзначає, що володіє конкретними деталями байопіку та каже:

Це відверта спроба повністю переписати звинувачення і відмахнутися від них, і містить повну брехню. Ви навіть ніколи не бачили його наодинці з хлопчиками, хоча насправді він ділив своє ліжко з маленькими дітьми протягом багатьох років.

Також IndieWire додає слова Ріда, які він раніше висловлював, щодо відсутності обурення у громадськості стосовно анонсу байопіка:

Повна відсутність обурення, що супроводжує анонс цього фільму, говорить нам про те, що спокуса Джексона все ще є живою силою, яка діє з-за меж могили. Здається, що преса, його фанати і величезна кількість людей старшого покоління, які виросли на Джексоні, готові відкласти в сторону його нездорові стосунки з дітьми і просто піти на поводу у музики.

Нагадаємо, що раніше стало відомо, кого обрали на ролі у Jackson 5 для байопіку про Майкла Джексона.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...