Реклама

🤔 Дж. К. Сіммонс назвав акторів, які могли б зіграти Омнімена у кіноадаптації «Невразливого»

Čytaty latynkoju
🤔 Дж. К. Сіммонс назвав акторів, які могли б зіграти Омнімена у кіноадаптації «Невразливого»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤔 Дж. К. Сіммонс назвав акторів, які могли б зіграти Омнімена у кіноадаптації «Невразливого»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Дж. К. Сіммонс, який подарував свій голос персонажу Омнімена у мультсеріалі «Навразливий», назвав двох акторів, які б, на його думку, могли зіграти цього героя у кіноадаптації шоу.

Під час інтерв’ю для ComicBook.com у актора запитали, чи готовий він зіграти Омнімена на великому екрані. На це актор відповів, що він надто старий для цієї ролі, але у нього загалом є варіанти, щодо того, хто б це міг зробити замість нього:

Я не думаю, що Омнімена повинен грати 69-річний. Тобто, знову ж таки, наскільки я знаю, це лише чутки. (…) Перші два хлопці, про яких я думаю, це Раян Рейнольдс і... Тобто, ти думаєш про того кремезного хлопця... Ось хто повинен зіграти Омнінмена... Г'ю Джекман.

Водночас актор відзначив, що якби кіноадаптація мультсеріалу дійсно відбулася він був и не проти з’явитися у ролі камео «як ватажок вілтрумітів у флешбеках чи щось таке».

Нагадаємо, що наразі на Amazon розпочалась друга частина другого сезону мультсеріалу «Невразливий». Додамо, що шоу розповідає нам про сімнадцятирічного підлітка Марка Грейсона, батько якого є наймогутнішим супергероєм на планеті, Омніменом. Але коли Марк розвиває власні сили, він виявляє, що спадщина його батька може бути не такою героїчною, як здається.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...