Реклама

🤨 Marvel несподівано звільнила шоуранера X-Men '97 напередодні релізу мультсеріалу

Čytaty latynkoju
🤨 Marvel несподівано звільнила шоуранера X-Men '97 напередодні релізу мультсеріалу
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤨 Marvel несподівано звільнила шоуранера X-Men '97 напередодні релізу мультсеріалу
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Напередодні прем’єри мультсеріалу X-Men ’97 на Disney+ у Marvel вирішили неочікувано звільнити його шоуранера та сценариста Бо ДеМайо.

The Hollywood Reporter повідомляє, що студія вирішила припинити свою співпрацю з ним ще минулого тижня, коли було деактивовано його робочу пошту, а також він неочікувано видалив свій Instagram, де до цього активно ділився оновленнями стосовно мультсеріалу.

Сам ДеМайо до останнього часу доволі активно брав участь у розробці продовження мультсеріалу і відзначається, що наразі команді, яка працювала над шоу, повідомили, що він пішов, але жодних пояснень його відходу поки що не було надано.

The Hollywood Reporter відзначає, що загалом звільнення не є чимось незвичайним для індустрії, однак не у цьому випадку. Прем’єра мультсеріалу X-Men ’97, має відбутися уже 20 березня, а відхід шоураненра означає, що він не буде брати участь у прем’єрі шоу та різноманітних пресс заходах для його просування.

Окрім Instagram ДеМайо видалив і свій обліковий запис у OnlyFans. Відзначимо, що раніше ДеМайо уже видаляв свої сторінки у соцмережах. У 2023 році він повідомив, що покидає Twitter (X) після того, як зіткнувся зі звинуваченнями у вайтвошингу персонажа Санспота.

Тоді ДеМайо звинуватили, що на роль персонажа у X-Men ’97, який за походженням є афробразильцем він взяв бразильського актора Гуі Агустіні.

Вайтвошинг у кіно — це практика кастингу в кіноіндустрії, коли героїв, які є представниками етнічної меншини, грають білі актори.

Наразі багато користувачів у соцмережах припускають, що з огляду на таке несподіване звільнення невдовзі може з’явитися якась не надто приємна інформація щодо дій ДеМайо, які й призвели до його неочікуваного звільнення.

Щодо мультсеріалу X-Men ’97, то нагадаємо, що він стане продовженням X-Men: The Animated Series, який виходив у 1992-1997 роках та розпочнеться рівно з того моменту на якому завершився п’ятий сезон оригінального шоу.

Прем’єра X-Men ’97 має відбутися на Disney+ уже 20 березня. Відомо, що перший сезон отримає десять епізодів, у яких події будуть розгортатися навколо Магнето і його спроби захопити інститут для мутантів Професора Х.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...