Реклама

🤔 Пісню I'm Just Ken Раяна Ґослінґа ледь не вирізали з «Барбі»

Čytaty latynkoju
🤔 Пісню I'm Just Ken Раяна Ґослінґа ледь не вирізали з «Барбі»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤔 Пісню I'm Just Ken Раяна Ґослінґа ледь не вирізали з «Барбі»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Продюсер Марк Ронсон, який створив альбом саундтреків для «Барбі», розповів, що пісня I’m Just Ken могла не потрапити до фінальної версії стрічки.

Ронсон зазначив, що на першому показі «пісня не спрацювала» й він запанікував. За його словами, студія запропонувала вирізати цей момент, але режисерка Грета Гервіг наполягала на тому, щоб залишити сцену у фільмі.

Продюсер також поділився своїми думками щодо впливу персонажа Кена на глядачів.

Кен смішний. Але думка Грети полягала в тому, що ніхто ніколи не повинен сміятися над персонажем. Ми відчуваємо їхній біль — як би божевільно це не звучало про хлопця, одягненого в білу норку та дві пари сонцезахисних окулярів. Я ніколи не хотів написати пісню заради дешевого сміху. Хочеться, щоб щось залізло людям під шкіру.

Марк Ронсон

Ронсон також додав, що вважає, що пісня допомогла «молодим хлопцям» відчути, що «бути другим — нормально».

Нагадаємо, композиція I’m Just Ken була номінована на «Оскар» як «Найкраща оригінальна пісня». Проте перемогла інша пісня з фільму — What Was I Made For? Біллі Айліш.

Також нагадаємо, що у ніч з 10 на 11 березня пройшла церемонія нагородження «Оскар», яка відзначила найкращі стрічки, що вийшли торік. За посиланням ми зібрали усе цікаве, що відбулося на цьогорічній церемонії.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...